Hopp til hovedinnhold

Hva med en ny bolig til jul? 🎄

På St. Halvardkvartalet har vi 7 innflytningsklare leiligheter, noe som gjør det veldig fleksibelt for deg som ønsker å starte det nye året i ny bolig!  

Vi har én 2-roms, fem 3-roms og én 4-roms for salg, så her er det bare å finne det du er ute etter. Kontakt våre meglere Kent Salte eller Richard Veum i dag og sikre deg ditt drømmehjem sentralt på Bragernes! 💖

Kjøp bolig på St. Halvardkvartalet med dobbeltboligforsikring.

04.10.2023
Det er usikre tider, og mange som vegrer seg for å kjøpe nybolig. Hva skjer om man ikke får solgt sin egen bolig? På St. Halvardkvartalet kan vi nå tilby dobbeltboligforsikring, slik at du kan være litt tryggere på å kjøpe ny bolig. Vil du vite mer? Kontakt vår megler!

Velkommen til fellesvisning!

Onsdag 27 september inviterer våre meglere til fellesvisning på St. Halvardkvartalet! Benytt muligheten til å se våre flotte leiligheter på Bragernes i Drammen sentrum, kanskje finner du ditt fremtidige hjem! 🤩

Velkommen til St. Halvardkvartalet!

Sommeren er på hell – det er også ventetiden! Nå har beboerne på St. Halvardkvartalet startet innflyttingsprosessen, og vi gleder oss på deres vegne! Ingenting er som å flytte inn i en splitter ny bolig 🤩 Det er fortsatt noen ledige boliger igjen – se om du finner din drømmebolig!

Få en grønnere hverdag i St. Halvardkvartalet!

På St. Halvardkvartalet bor du så sentralt at du kan gå eller sykle til det meste – slik at du kan la bilen stå. Skal du en tur til Oslo? Togstasjonen er kun ca. Femten minutters gange unna – og selve togturen er på rett over en halvtime!

Alltid rom for det sosiale

Visste du at “Stallen” blir et eget felleshus for beboerne i St. Halvardkvartalet? Her blir det et minikjøkken + WC, og kan benyttes til hyggelige lag og møter. I tillegg blir det en trivelig bakgård som innbyr til hyggelige stunder for beboerne.

Er du glad i ettermiddags- og kveldssol? ☀️

Da er leilighetene 101, 201 og 301 perfekte for deg, bare sjekk disse solforholdene! Her er det bare å benke seg til – og nyte sene sommerkvelder i gode venners lag.

Kun én 4-roms leilighet igjen!

Leilighetene på St. Halvardkvartalet er svært populære, og vi er nå utsolgt for 2-roms leiligheter. Det er kun én 4-roms leilighet igjen, ellers har vi åtte 3-roms leiligheter for salg. Her er det førstemann til mølla, sikre deg din drømmeleilighet i dag!

Har du noe du lurer på?

Meglerne på St. Halvardkvartalet er tilgjengelig for alle spørsmål om prosjektet!   Kontakt Kent Salte på telefon 907 81 789 eller e-post kent.salte@eiendomsmegler1bv.no,  eller Richard Veum på telefon 959 66 587 eller e-post richard.veum@eiendomsmegler1bv.no

Oppdatering fra byggeplassen!

20 leiligheter er ferdigmalt, kjøkken blir montert og parkettlegging følger tett på. Om kort tid blir det montasje av innerdører. Så fort solen får tint opp bakken vil vi sette gang med utomhusarbeidene og istandsetting rundt byggeplassen. Det skjer mye, og det er fortsatt ledige leiligheter igjen!

Kun 10 leiligheter igjen!

Leilighetene på St. Halvardkvartalet har vært meget populære, og nå er det kun 10 leiligheter igjen. Det betyr at du bør være rask om du vil sikre deg din drømmeleilighet midt i Drammen sentrum – med overtakelse allerede i høst!