Hopp til hovedinnhold
Bolig
Bo grønt og urbant midt i Drammen
N
å har du muligheten til å kapre drømmeleiligheten i det nye St. Halvardkvartalet, midt i populære Drammen. Og selv om bylivet frister like rundt hushjørnet, ligger naturen bare et steinkast unna.
Estimert lesetid: ca. minutt(er)
23. august 2021

Dette er en mulighet som ikke kommer så ofte. Midt på Bragernes i sentrale Drammen, med nærhet til alt, bygger Usbl nå et nytt kompleks med 48 flotte leiligheter. Her har vi fokus på det moderne liv med smarte løsninger, miljøvennlig oppvarming, og du kan glede deg over både balkong eller markterrasse og en stor herlig, solrik takterrasse som kan brukes av alle beboere. I St. Halvardkvartalet kan du se frem til det gode liv med både by og det landlige som nærmeste naboer.

Smart toroms eller romslig fireroms

For å skape et godt bomiljø, med plass for alle, består St. Halvardkvartalet av flotte og moderne boliger i varierende størrelser. Her er det rom for de som vil leve smart i en toroms på 39 m2 og de som har behov for litt mer plass i en fireroms på 105 m2. VeIger du å kjøpe i første etasje, kan du nyte morgenkaffen på din egen, private markterrasse. Resten av enhetene har alle flotte balkonger med både natur og et pulserende byliv rett utenfor. 

Finn din stil

Vi er alle forskjellige, og har ulik smak og behag. Derfor legger vi til rette for at du skal kunne forme din nye leilighet som det passer deg. Tiden fra du signerer kontrakten til du flytter inn i St. Halvardkvartalet, kan du bruke til å finne ut av farger, former og uttrykk. Du kan velge mellom tre ulike farger på veggene uten ekstra kostnad. I tillegg får alle leilighetene stilig og tidsriktig énstavs eikeparkett på gulvet, både i gang, på stue/kjøkken og på soverom. Ditt nye bad vil kles i moderne, lekre fliser på 60 x 60 cm, både gulv og vegger.

St. Halvardkvartalet

Nye leiligheter i Drammen sentrum 

Smart og grønt

I St. Halvardkvartalet har vi tenkt smart og grønt, og alle leilighetene er godt planlagt med arealeffektive løsninger for en god hverdag. Standarden er høy i alle ledd, og du får både vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon basert på varmegjenvinning. Dette gir en behagelig innetemperatur året rundt, er bedre for miljøet og gir deg som bor her behagelig lave oppvarmingskostnader.

Tradisjonelt møter moderne

På fasadene til St. Halvardkvartalet vil det bli brukt tradisjonelle farger som oker, en dus hvit og en grå kontrastfarge. På inntrukne felt mot balkonger og i fjerde etasje kles veggene med et lunt trepanel for å myke opp helheten. Ellers er det spennende bruk av glass ifølge Øystein Rognebakke, som er sivilarkitekt hos MNAL

– Balkongene får glassrekkverk som demper støy fra gate, og som bearbeides slik at de ikke blir gjennomsiktige i full høyde. Slik skjermes innsynet til balkongene og rommene bak disse. Vinduene er store og med ekstra høyde, spesielt mot stue og kjøkken, forteller han.

Alt du trenger rett rundt hjørnet

Det skal være enkelt å bo og leve i St. Halvardkvartalet i Drammen. Selve leilighetene er oaser i seg selv, med moderne og flotte løsninger. Og når du bor på sentrale Bragernes, ligger gågata i Drammen bare et par minutters gange unna. For ikke å snakke om Bragenes Torg, som faktisk er Nord-Europas lengste torg, og som yrer av liv hele året. Har du behov for en effektiv handel, ligger CC kjøpesenter i umiddelbar nærhet av din nye bolig. 

Bo nærme, men ikke i Oslo

Om du vil ha litt mer for pengene, og jobber i Oslo, er St. Halvardkvartalet på Bragernes i Drammen et utmerket valg. Med det kan du få det beste fra to verdener. Bruker du tog, tar det en halv time fra Drammen Stasjon til Oslo S. Stasjonen ligger kun et kvarters gange fra St. Halvardkvartalet. Ønsker du å kjøre, bør du regne med rundt 40 minutter utenom rushtiden. 

Vi er alle forskjellige, og har ulik smak og behag. Derfor legger vi til rette for at du skal kunne forme din nye leilighet som det passer deg.

Spår en sterk prisvekst

Drammen har hatt en rivende utvikling de siste årene. Fra Oslos lillebror, med et noe slitt rykte, til en stolt og moderne by, med flott arkitektur og en sterk vekst i popularitet. Nå som trenden med hjemmekontor ser ut til å sette seg, og det åpnes opp for å jobbe delvis hjemme, spår forskere ved Oslo Met at prisveksten for boliger i pendlerbyer som Drammen vil være betydelig. I følge en artikkel i Aftenposten, kan denne prisveksten alene ligge på en knapp million i gjennomsnitt. Det kan ha mye å si for deg om du kjøper bolig i St. Halvardkvaralet.   

Med naturen som nabo

Hva er bedre enn å bo helt sentralt og med naturen som nærmeste nabo. Har du behov for å høre vannet suse snirkler Drammenselven seg bare hundre meter fra St. Halvardkvartalet. Her er det fritt frem for å rusle en hyggelig tur, sykle, jogge eller bare sitte å nyte en stille stund. På sommerhalvåret er det mange fine badeplasser å velge mellom langs elven. 

Like bak St. Halvardkvartalet ligger Bragernesåsen, som gjør at du har marka rett utenfor stuedøra. Helt perfekt for deg som liker en aktiv hverdag, sommer eller vinter. Til beins eller på ski. Benytter du deg av muligheten til å kjøpe deg inn i St. Halvardkvartalet, kan du se frem til en hverdag fylt med aktive muligheter. 

En gylden mulighet

Leker du med tanken på å flytte til - eller innen - Drammen, er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg. Det er ikke mange prosjekter hvor du kan hake av så mange punkter på ønskelisten: Det urbane liv, natur, grønt fokus, moderne leiligheter, balkong - og takterrasse, og en unik mulighet for kraftig prisvekst basert på den nye trenden rundt hjemmekontor. 

St. Halvardkvartalet leverer på det du trenger, og mere til.

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler:

Kent Salte 
Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF 
Tlf.:
907 81 789
E-post: kent.salte@eiendomsmegler1bv.no

 

St. Halvardkvartalet

  • Størrelse: 39 - 105 m2
  • Eierform: Borettslag
  • Adresse: Nedre Storgate 49-53, 3015 Drammen
  • Ferdigstilling: Planlegges ferdigstilt i perioden 2. til 3. kvartal 2023
Inspirasjon og tips