Hopp til hovedinnhold
Bolig
Nær naturen på Maritoppen
E
r du klar for å senke skuldrene utenfor Oslo-gryta? Da bør du ta en titt på boligprosjektet Maritoppen i Sandefjord. Her blir det nye og moderne rekkehus for deg som vil bo sentralt, men med nærhet til naturen.
Estimert lesetid: ca. minutt(er)
1. desember 2020
Tekst: Sempro | Foto: Usbl

Lukk øynene og se for deg hvor deilig det ville vært å flytte inn i en splitter ny bolig. Nytt gulv, nymalte vegger og ingen riper eller slitasjer. Dropp oppussing og vedlikehold, og bruk heller tiden din på noe du faktisk har lyst til. 

Høres det fristende ut? Da bør du ta en titt på vårt nye boligprosjekt Maritoppen som ligger landlig, men sentralt i Sandefjord. 

– Her bygger vi 16 moderne og stilige rekkehus på 145 kvadratmeter over tre plan. Perfekt for deg som vil bo komfortabelt, men med høy standard. Boligene har tre soverom, så her er det god plass til hele familien, forteller Øystein Eriksen, marked- og salgsansvarlig for nye boliger i Usbl.

Nye boliger med naturen som nabo

Maritoppen er en del av et nytt boligområde bare fem kilometer utenfor Sandefjord. Rett i nærheten finner du blant annet dagligvarebutikk, barnehage, barneskole og treningssenter. Området er populært både blant unge, barnefamilier og eldre. 

Når bylivet kaller har du kort vei til Sandefjord sentrum, en trivelig og livlig kystby. Byen er full av hyggelige kafeer og restauranter. Du har også gode shoppingmuligheter, i tillegg til fine parkområdet. Om sommeren er dessuten Sandefjord kjent for mange herlige badeplasser. Her er det fantastisk å ta seg en dukkert en deilig sommerdag.

- I tillegg har du naturen som nærmeste nabo. De nye rekkehusene på Maritoppen ligger perfekt landlig til, noe som gir gode muligheter for avkobling og rekreasjon. I nærområdet finner du stier og turveier som tar deg med til vakre utsiktspunkter. Spesielt i sommerhalvåret er kyststien en opplevelse, forteller Øystein Eriksen.

Om du allerede bor i Sandefjord kjenner du sikkert til Store Bergan og Marumskogen. For alle som er glad i en aktiv fritid er dette et populært utfartssted. Den flotte naturen byr på både koselige turstier om sommeren og oppkjørte skiløyper vinterstid.

- De nye rekkehusene på Maritoppen blir liggende landlig, men likevel ideelt for deg som pendler. Du har kort vei til Sandefjord, Tønsberg og flere andre byer, sier Eriksen.

Sandefjord i vinden

Det er mye som skjer i Sandefjord om dagen. Den største byen i Vestfold og Telemark opplever en stor vekst og betydelig tilflytting. Det bringer med seg et rikere kulturliv, nye arbeidsplasser og mange spennende boligprosjekter. 

- Sandefjord er tradisjonelt sett en gründerby. Det tiltrekker en god del arbeidsplasser. Her finner du sentrum for netthandel i Norge, store bedrifter og ikke minst Torp flyplass som i fjor hadde rekordår med to millioner reisende. Det er klart det bidrar til en spennende by med et rikt kulturliv, sier Eriksen.

Nyt omgivelsene på Maritoppen

I alle boligene på Maritoppen er det valgt smarte løsninger som gjør at de føles store og luftige. Her har du god plass med tre soverom. Første etasje rommer husets stue og kjøkken, mens andre etasje byr på tre flotte soverom og bad/WC. Her er det også en herlig loftsstue som kan brukes som TV-stue, hobbyrom eller lekerom. I underetasjen har du eget bad/vaskerom, sportsbod, teknisk rom samt romslig garasje. 

Alle rekkehusene har både markterrasse og balkong med gode solforhold. Her kan du nyte både morgenkaffen og samle venner og familie til middag ute på godværsdager. 

- Markterrassene har også tak slik at du kan skape en deilig og lun uteplass her. Hver bolig har også egen garasje og romslig sportsbod med mye lagringsplass. Altså perfekt for den aktive familien, forteller Eriksen.

På Maritoppen er det nøye valgt ut materialer av høy kvalitet. Gulvene er enten flislagt eller har hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett.  Du kan også være med på å påvirke fargevalg. Her skal du slippe å ta i en malerkost på en lang, lang stund. 

Flytt inn, senk skuldrene og kjenn på roen i ditt nye hjem i idylliske omgivelser på Maritoppen.

Kort om Maritoppen

  • Størrelse: 145 kvm
  • Eierform: Borettslag
  • Adresse: Kiserødveien 67 A-S, 3231 Sandefjord
  • Salgsstart: 26. april 2022, forkjøpsrett for Usbl-medlemmer
Inspirasjon og tips