Hopp til hovedinnhold

Maritoppen

Kiserødveien 67 A-H, 3231 Sandefjord

Kvm 145

Salgstrinn 1 er utsolgt, her er siste mulighet for flotte rekkehusleiligheter med super beliggenhet på Store Bergan.

Byggingen er i gang, 1. salgstrinn er utsolgt

Litt om Maritoppen

Hvert rekkehus er på 145 kvm BRA, fordelt på tre etasjer. I underetasjen ligger garasje, bad/vaskerom, sportsbod og teknisk rom, i første etasje finner du et stort og luftig allrom som huser stue og kjøkken, mens andre etasje byr på tre flotte soverom, bad/WC og en herlig loftstue. Denne kan for eksempel brukes som tv-stue, hobbyrom eller lekerom. Alle rekkehusene har så klart både stor markterrasse som er delvis overbygd og balkong.

Rekkehusene på Maritoppen ligger høyt og usjenert bare fire kilometer fra Sandefjord sentrum. Perfekt for deg som både ønsker en litt landlig følelse, samtidig som du kan glede deg over alt den koselige kystbyen har å by på. 

Både dagligvareforretning, barnehage og barneskole ligger i kort gangavstand fra Maritoppen, og er du glad i å trene er det fint å vite at det også er kort vei til treningssenteret.  

Du har både skogen og sjøen i nærheten, og området byr på en mengde fine turstier og rekreasjonsmuligheter. Sommerstid kan du bade fra mange herlige badeplasser, og du kan også gå den vakre Kyststien, som virkelig er en flott opplevelse. Sandefjord byr dessuten på flere flotte parkområder, for ikke å snakke om golfbanen med 18-hull på Sandefjord Golf. Siden byen ligger ved sjøen er dette en ypperlig plass å bo om du liker båtlivet. Sjekk ut både Granholmen båthavn og Sandefjord Seilforening, samt Granholmen campingplass. 

Bor du allerede i Sandefjordsområdet, er du sikkert kjent med Store Bergan og Marumskogen, et populært utfartssted. Her ligger alt til rette for en aktiv fritid, enten du vil sykle, ta en spasertur eller løpetur. Her finner du koselige turstier om sommeren og oppkjørte skiløyper vinterstid. Er du glad i historie er det dessuten et must å besøke gravplassen Istrehågan. Her ligger fem steinsettinger og to skipssettinger fra så langt tilbake som første del av folkevandringen!  

Det fine med å bo på Maritoppen er at du ikke trenger å velge mellom å bo i byen eller ute på landet, du har begge deler i nærheten – akkurat når du vil.

Les mer om Maritoppen.

Maritoppen bygges og forvaltes av Usbl

Helt siden 1948 har vi bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer, og vi bygger alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten. Les mer her.

Hva vil det si å kjøpe en borettslagsleilighet?

Det er mange fordeler med å bo i borettslag. En er at denne boformen betyr at det blir et godt bomiljø. Leser du videre får du forklart flere fordeler og egenskaper med å bo i borettslag. Les mer her.

Meld interesse for Maritoppen

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Områdekart