Hopp til hovedinnhold
Bolig
120 nye Usbl-boliger i Sandefjord
P
å Sørby skal det bygges nye leiligheter, rekkehus og flermannsboliger, til glede for både etablerte og barnefamilier. Er du Usbl-medlem, kan du glede deg over forkjøpsrett til våre 120 nye Usbl-boliger i Sandefjord.
Estimert lesetid: ca. minutt(er)
11. november 2021

Boligprosjektet med nye Usbl-boliger i Sandefjord, er en del av et større utbyggingsprosjekt i byen. Dette er et av de største byggeprosjektene i Sandefjord på lang tid, og Sørby blir faktisk en helt ny bydel i Sandefjord.

Sørby

Nytt boligfelt i Sandefjord

Nye Usbl-boliger i ulike størrelser

Sørby er et sentrumsnært, men likevel et rolig og idyllisk område - perfekt for både etablerte og småbarnsfamilier.

Til nå har vi solgt ut to seksmannsboliger, og nå kommer den siste seksmannsboligen ut for salg! 

– Tilsammen blir byggefeltet Sørby/Virik regulert for rundt 800 boliger, og av dem står vi for cirka 120. Så dette er et stort prosjekt. Området skal bestå av boliger i ulike størrelser, og vil være alt fra rekkehus til firemannsboliger, seksmannsboliger og leiligheter i lavblokk. Så her blir det stor variasjon og en god blanding boliger, forteller Øystein Eriksen, markeds- og salgsansvarlig i Usbl.

default

Enten du ønsker deg et rekkehus, eller vil nyte bekvemmeligheten ved å bo i en leilighet, får du splitter ny bolig der alt er nytt og fresht. Utformingen er moderne og smart, og du vil ikke ha behov for oppussing før om mange år. 

- Første byggetrinn består av 18 leiligheter i tre seksmannsboliger. Alle leilighetene vil få to eller tre soverom, så her kan du velge det som passer deg best. Uansett får du plass til familien eller gjester om du har behov for det, sier Eriksen.

 

Stor privat uteplass

Samtlige boliger kommer også til å få store balkonger eller markterrasser hvor du kan nyte solen eller varme sommerkvelder. Her får du plass til en koselig uteplass for både store og små. 

Har dere barn eller har planer om det? Da er Sørby et ideelt sted. I området er det lagt vekt på at det skal være et trygt miljø for store og små. De minste barna får en nærlekeplass, mens det også blir en lekeplass for de større barna. Til både barnehage, barne- og ungdomsskole og videregående skole er det kort gangavstand.   

– Vi ser for oss at beboerne på feltet kommer til å være en god blanding av unge og voksne, ettersom det er stor variasjon i boligtypene. Her er det mulighet for å skape et godt bomiljø, sier Eriksen.

Grønn og solrik beliggenhet

Boligfeltet Sørby/Virik ligger godt plassert i Sandefjord og er et område som passer alle aldersgrupper. Området der Usbl-boligene bygges, har en flott beliggenhet helt vest i byggefeltet som grenser mot villabebyggelsen i Krokenskogen. Dette er et grønt og solrikt område, perfekt for det norske sommerhalvåret. 

– Det vil bli et svært attraktivt område. For deg som er glad i natur- og friluftsliv, har du kort vei til mange flotte rekreasjonsområder, som Bugårdsdammen. Her er det mange fine turmuligheter. I tillegg er det kort vei til både butikker, barnehager og skoler, sier Eriksen. 

For deg som har bil har du en egen garasjeplass, men dette er også et område for deg som liker å ta beina fatt. På feltet blir det tatt store hensyn til myke trafikanter med flere gang- og sykkelveier. Via disse kan du enkelt, raskt og trygt komme deg til sentrum eller til annen kollektivtransport.

Enkelt å pendle

I Sandefjord får du både natur og byliv i ett. I kombinasjon med den korte veien til Oslo, er dette en ideell by for deg som ønsker å komme bort fra trengselen midt i Oslo-gryta. Denne kystbyen kan by på et rikt kulturliv og mange spennende butikker og restauranter. 

– For deg som pendler, har du også kort vei til byene rundt, som Tønsberg og Larvik. Til Oslo er det halvannen time. Med andre ord har du mange gode muligheter i Sandefjord, sier Eriksen.

Byliv nær naturen og sjøen

Er du glad i å bruke naturen, har du også mange muligheter i Marumskogen og Store Bergan. Om vinteren kjøres det opp skiløyper så fort snøen faller, mens resten av året har du et stort nettverk av turstier du kan utforske. 

Sommermånedene er dessuten spesielt fine i Sandefjord, som er kjent som en flott sommerby med yrende båtliv og mange vakre badeperler.

På grunn av den store variasjonen i boliger tror vi dette vil bli et hyggelig sted for alle aldersgrupper.

Øystein Eriksen, markeds- og salgsansvarlig i Usbl

Flytt rett inn

Fra ditt nye hjem i Sørby er du midt i smørøyet for alt Sandefjord har å tilby. Ved å velge et helt nytt hjem kan du også senke skuldrene og flytte rett inn. Her er det ingen behov for renovering eller oppgraderinger. I stedet kan du bruke tid på familie, venner og kanskje bli bedre kjent med dine nye naboer. 

– På grunn av den store variasjonen i boliger tror vi dette vil bli et hyggelig sted for alle aldersgrupper. Her tror jeg det vil være noe for enhver smak, sier Eriksen.

Inspirasjon og tips