Hopp til hovedinnhold

AddSecure

20 % på tjenester innen brannalarm, heisalarm og teknisk alarm.

AddSecure AS leverer tjenester og produkter innenfor brann og heisalarmer som sikrer pålitelige løsninger for overvåking av alarmoverføringen mellom alarmsystemer og alarmmottak. Dette for å beskytte liv, hjem, virksomheter og ressurser. 

AddSecure sørger for sikker og overvåket alarmkommunikasjon, og sørger for at alarmene  kommer frem til riktig mottaker – hver gang!

Unikt tilbud til borettslag og sameier som forvaltes av Usbl

Usbl og AddSecure har inngått en samarbeidsavtale som sikrer alle borettslag og sameier, med Usbl som forretningsfører, 20 % rabatt på enhver tids gjeldende abonnementspriser. 

Rabatten gjelder både på eksisterende og fremtidige kundeforhold. Det betyr at ditt borettslag og sameie automatisk vil få rabatten fra og med neste faktura dersom dere blir kunde av AddSecure i dag. 

Kontakt AddSecure

Les mer om AddSecure her eller kontakt AddSecure på bjorn.hurum@addsecure.com / telefon 411 20 050 hvis dere vil vite mer om hvordan AddSecure kan bistå deres boligselskap. 

I tillegg kan du lese mer om endringer i telenettet og hvordan AddSecure kan bistå å sikre deres kommunikasjonsløsninger i fremtiden.