Hopp til hovedinnhold

Om BREEAM-boliger

BREEAM er verdens fremste miljøsertifisering av boliger. Et BREEAM bygg beviser at innovasjon og bærekraft kan gå hånd i hånd. BREEAM er bra for egen helse, trivsel og miljøet.

Det som er viktig for deg, er viktig for oss 

Når du skal kjøpe ny bolig er det mange ting du må ta hensyn til. Om boligen er miljøvennlig er kanskje ikke det de fleste av oss har lengst fremme i bevisstheten. Men om du velger en bolig som har blitt bygget miljøriktig - for deg og omgivelsene, vil du kunne sove enda bedre om nettene, vel vitende om at du har gjort et godt valg. Vår viktigste medspiller for å skape bedre bomiljøer, er deg som beboer - for der hvor vi avslutter, tar du over. Derfor er det så viktig for oss å ivareta miljøet så bra som mulig gjennom hele prosessen, slik at du kan føle deg trygg på at dine og naturens behov er tatt hånd om. Å ta miljøet på alvor, er å ta hverandre på alvor.

Grønt er mer enn en farge

Vi brenner for miljøvennlige løsninger, og ønsker at dette gjenspeiles i alt vi gjør. Gjennom tydelig miljøledelse ligger de rette verdiene til grunn - fra start til slutt. Alt fra materialvalg, økologi, transport, energi og forurensing til hvordan vi berører eksisterende natur og omgivelser så lite som mulig.

Alt for at din bolig skal være energieffektiv, ressurseffektiv, klimavennlig, og uten helse- og miljøskadelige stoffer. Et sted hvor både du og miljøet skal nyte godt av smarte uteområder, gode løsninger for avfallssortering som virker og varer​.

Ute og inne

Til syvende og sist er det du som skal bo her, og du skal være trygg på at vi har gjort de riktige valgene for deg og for miljøet. Løsninger som gjør hverdagen din bedre, enklere og grønnere.

Transportløsninger som er gode og tilgjengelige, uteområder du har lyst til å bruke fordi de er riktig planlagt. Eller innemiljø som ivaretar deg og dine - uansett livsfase. På den måten er vi sammen om miljøet. For når du kjøper ditt neste hjem av oss, velger du bærekraftige løsninger som er bra for deg ​og fremtiden.

Les mer om BREEAM-sertifisering her.