Hopp til hovedinnhold

Usbl og Medarbeiderne AS inngår samarbeid: Tilbyr medlemmer flyttehjelp

Estimert lesetid: ca. minutt(er)

Usbl er stolte av å inngå et samarbeid med Medarbeiderne, en organisasjon som jobber for et inkluderende arbeidsliv samtidig som de leverer flyttetjenester av høy kvalitet.

På bilde: f.v. Hans Salomonsen, Daglig leder Medarbeiderne AS, Sander Schanke, Key Account Manager Usbl, Gisle Dahl Driftsleder Medarbeiderne AS. 

Medarbeiderne AS har siden 2012 tilbudt ordinært arbeid til folk som har sluttet med rus. De ansatte får både tillit og lønn fra dag en. De ønsker å vise at de kan bli ressurssterke arbeidstakere hvis de får tilgang til felleskap, ansvar og rammer. De er opptatt av et inkluderende arbeidsliv, og leverer blant annet flyttehjelp, renhold, og henting av avfall. I dag har de mange fornøyde privatkunder og bedrifter de samarbeider med. 

Gjennom samarbeidet vil Usbls medlemmer få fordelaktige betingelser på flyttehjelp fra Medarbeiderne.  

- Vi i Medarbeiderne AS gleder oss til å samarbeide med Usbl, et boligbyggelag vi kan dele våre verdier om miljø, bærekraft og samfunnsansvar med. Vår kampsak er et mer inkluderende arbeidsliv, sier Hans Salomonsen, daglig leder i Medarbeiderne AS 

- At vi kan få fronte dette på en så stor plattform som Usbl, kommer til å ha store ringvirkninger på inkludering. Vårt mål er å skape flere arbeidsplasser til tidligere rusavhengige, og vi er så glade for å få være med på laget til Usbl, fortsetter Salomonsen  

Usbl har siden 1948 bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer. I dag har boligbyggelaget over 120.000 medlemmer og forvalter nesten 2000 borettslag og sameier på Østlandet.  

- Av Usbl sine over 120.000 medlemmer er det mange som flytter, vi er derfor glade for å kunne tilby rabatter på Medarbeidernes flyttetjenester til våre medlemmer i Stor-Oslo, sier Hallvard Bratberg, direktør Kommersiell utvikling i Usbl. 

Nysgjerrig på vårt fordelsprogram?

Key Account Manager

Sander Schanke

Sander er kundeansvarlig for våre nye og eksisterende samarbeidspartnere.