Hopp til hovedinnhold

Usbl og Lillehammer Sport

Boligbyggelaget Usbl har inngått en avtale med Lillehammer Sport om deltagelse i Usbl sitt fordelsprogram. Avtalen gir våre medlemmer 5 % bonus ved handel i deres fysiske butikk.

"Medlemmene våre har over en lengre periode etterspurt medlemsfordelerinnenfor sportfeltet, og vi er glade for å endelig kunne presentere vår nye samarbeidspartner, Lillehammer Sport", sier Magnus Aicher, senior prosjektleder, innen Kommersiell utvikling i Usbl.

 

«Vi er svært stolte og glade over å ha inngått et samarbeid med Usbl. Vår forretning er bygget på mye av de samme verdiene til Usbl med trygghet i kvalitet og bærekraft. Vi forhandler ski-, sykkel- og fjellutstyr i høy kvalitet, og tryggheten i en handel med oss skal ligge i vår evne til å se deg som kunde og gi deg oppfølgingen du trenger med et produkt som er ment å vare og som kan repareres. Vi deler din lidenskap i sportsutstyr.

Vi ser fram til å møte deg som er Usbl-medlem i butikken, og takk for tilliten.» sier Per Morten Brusveen, daglig leder Lillehammer Sport. 

Lillehammer Sport er en sportsbutikk i hjerte av Lillehammer. Vi ønsker hele tiden å gi våre kunder gode og riktige varer, kyndig hjelp og riktige priser!

Hos oss finner du et godt utvalg av skiutstyr, sykkelutstyr, fjellutstyr, klær og ishockeyutstyr. Vi har også et meget godt sykkel- og skiverksted. 

Kundene kan forvente seg kvalitetsprodukter fra anerkjente merker, samt ekspertise fra personalet som er lidenskapelige om sport og utstyr.

Nysgjerrig på vårt fordelsprogram?

Key Account Manager

Magnus Aicher

Magnus er kundeansvarlig for våre nye og eksisterende samarbeidspartnere.

Vi har mange medlesfordeler!