Hopp til hovedinnhold

Usbl inngår samarbeid med Telia

Usbl har signert en strategisk avtale med Telia Norge som gir gunstige betingelser på TV og bredbånd for Usbls medlemmer og forvaltede boligselskaper. Flere spennende produkter og tjenester fra Telia vil tilgjengeliggjøres etter hvert.

To menn tar hverandre i hendene.

– Det er svært gledelig å kunne lansere denne fordelen for våre medlemmer og forretningsførselskunder. Avtalen betyr at et Usbl sine medlemmer og kunder får en tydelig besparelse, samtidig som avtalen gir ytterligere merverdi gjennom fleksibilitet og kontinuerlig teknologisk utvikling. I tillegg er Telia en samarbeidspartner som deler Usbls ambisjoner rundt miljø og bærekraft. Vi føler oss trygge på at vi gjennom Telia har valgt en solid og langsiktig samarbeidspartner, sier direktør for kommersiell utvikling i Usbl, Hallvard Bratberg.

Avtalen medfører også at Telia blir Usbls leverandør av TV og bredbånd til boligbyggelagets nye boligprosjekter. 
– Vi er meget stolte over denne nye samarbeidsavtalen med Usbl, som er en viktig og bærekraftig samfunnsaktør, og som på lik linje med oss er opptatt av å hele tiden utfordre markedet. Vi leverer allerede TV og bredbånd til flere av Usbl sine sameier og borettslag, og ser nå frem til å kunne tilby våre markedsledende tjenester til enda flere i boligbyggelaget, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

– Fremover kan vi love at mange flere spennende produkter og tjenester fra Telia blir tilgjengelig, blant annet 5G.

For borettslag og sameier forvaltet av Usbl

Avtalen gir beboere i Usbl borettslag og sameier en eksklusiv rabatt på kollektive TV- og bredbåndspakker fra Telia. Rabatterte priser gjelder også hvis beboere ønsker å kjøpe en større TV pakke eller en høyere bredbåndshastighet individuelt. I tillegg får husstanden som har TV fra Telia 5 ekstra TV-poeng og Telia Box med opptak uten ekstra kostnad. 

Betingelsene gjelder både for nye kollektive Telia-kunder og eksisterende Telia-kunder ved reforhandling av boligselskapets nåværende avtale.

Dersom ditt borettslag eller sameie er interessert i å høre mer om dette eksklusive Usbl tilbudet, kan styret ta kontakt med Telia på: styremail@telia.no.

Kampanjetilbud for deg som er Usbl medlem

Den eksklusive avtalen med Telia innebefatter mange fordeler for Usbl medlemmer. Både for deg som bor i borettslag eller sameier med kollektive avtaler, og i enebolig. Den omfatter både kablet TV og bredbånd, mobil og ikke minst et meget interessant produkt som heter Trådløs Bredbånd. 

Trådløst Bredbånd gir deg kjapt og stabilt internett på hytta, akkurat som hjemme. Nå kan jobbe, strømme og game på hytta, via mobilnettet. Som en del av vår avtale med Telia tilbyr vi nå Usbl medlemmer et eksklusivt tilbud på Trådløst Bredbånd før påske.

Se mer på www.telia.no/usbl og bruk kampanjekode: usblvinter

Den nye samarbeidsavtalen mellom Usbl og Telia tredde i kraft i 10. mars 2022.