Hopp til hovedinnhold

Julija Pauriene går til Usbl som ny leder av Eiendomsdrift og Serviceleveranser

Usbl styrker sin kompetanse på digital forretningsutvikling og datadrevet innsikt, og har nylig ansatt Julija Pauriene som leder av enheten Eiendomsdrift og Serviceleveranser. Julija Pauriene blir en del av Usbl’s øverste ledergruppe.

Julija har solid ledererfaring innen produktutvikling, prosessforbedring og digitalisering. Hun har 13 års erfaring innen digital forretningsutvikling, datadrevet innsikt og innovasjon fra bank og finans, eiendom og konsulentbransjen.  

Hun kommer fra stillingen som direktør og leder for dataanalyse og AI i Avo Consulting, som er et av de fremste konsulentmiljøene innenfor digital transformasjon, og som har bistått mange av de største selskapene i Norge på deres digitaliseringsreise. Her har hun hatt en strategisk lederrolle med et kommersielt ansvar for selskapets tjenester og posisjonering innenfor datadrevet innovasjon, dataanalyse og AI.  

I tillegg til å ha ansvar for en kundeportefølje har hun blant annet hatt ansvar for å etablere et nytt tjenesteområde, leveransemodell, fagmiljø og kundeportefølje innen dataanalyse og AI.  

I Usbl vil hun ha ansvar for enheten Eiendomsdrift og Serviceleveranser, som består av avdelingene Eierskifte, Regnskap, Usbl Eiendom og Usbl Boservice. Til sammen vil hun ha ansvar for 135 medarbeidere og inngår i Usbl’s øverste ledergruppe. Julija starter i Usbl 1. oktober.   

Vi er glade for at Julija har takket ja til å starte i Usbl. Hun har en solid ledererfaring og god kompetanse fra digitalisering og datadrevet innsikt. Dette vil komplimentere og styrke ledergruppen i Usbl på et viktig satsningsområde for oss, og vi gleder oss til å få henne på laget, sier administrerende direktør, Johan Bruun.