Hopp til hovedinnhold

Lukrativt samarbeid mellom Unloc og Usbl

Unloc og Usbl inngikk samarbeidet om Usbl Nøkkelen i begynnelsen av 2021. I dag er det 33 Usbl-driftede boligselskaper, altså omtrent 3000 leiligheter hos Usbl, som benytter seg av systemet fra Unloc.

Vi tok en prat med Kommersiell Direktør i Unloc, Marcus Hjelleset, for å høre hvordan de opplever samarbeidet så langt. 

- Vi arbeider i dag med boligbyggelag over hele Norge, og Usbl er uten tvil en av våre bedre samarbeidspartnere. Deres vilje og evne til å tilpasse seg raskt, basert på hva både de og vi lærer fra markedet, gjør det både enkelt å samarbeide, og man får gjort ting raskt og effektivt. Vi setter utrolig stor pris på samarbeidet med Usbl og er veldig fornøyde så langt, sier Kommersiell Direktør i Unloc, Marcus Hjelleset.

Videre understreker Hjelleset hvordan tilliten boligselskapene har til Usbl, gjør det lettere å vise frem den gode fordelen for beboerne. 

- Vi får kontinuerlig muligheten til å legge frem produktet vårt for Usbl sine forvaltede lag, enten via deres markedsføringskanaler eller via rådgivere. Vi har merket gode fordeler fra å tilby dette via Usbl i stedet for direkte fra oss selv

På spørsmål om Unloc hadde klart å skalere opp i like stor grad uten denne inngangen til kundemassene, er Hjelleset tydelig på at det sparer dem enormt med tid og ressurser å få tilby dette til boligbyggerlagets medlemmer.

- Men som en startup har man ikke noe valg - vi måtte nok funnet en måte å skalere opp selv uansett, avlsutter Hjelleset.