Hopp til hovedinnhold

Ny regionleder i Oslo

Usbl har ansatt Katrine Neergaard som ny regionleder i Oslo. Nergaard kommer fra jobben som salgs- og markedssjef for nybolig i OBOS Block Watne. 

Katrine Neergaard

- Jeg gleder meg til å komme i gang og bli en del av Usbl sitt team. Usbl står for meg som et selskap som tar ansatte, kunder og bærekraft på alvor. Det er viktige verdier for meg, og jeg ser frem til å ta fatt på de spennende oppgavene som venter i et selskap i vekst, sier Neergaard. 

Neergaard er 51 år gammel og kommer fra Kristiansund, men har bodd i Oslo i nærmere 20 år. Hun har en bachelor i markedsføring fra Australia og en master i Internasjonal business management fra Barcelona. Før OBOS Block Watne jobbet hun i bank- og finanssektoren, som finansrådgiver, prosjektleder og markedsfører. 

Direktør for kunde og marked i Usbl, Frode Bovim, ser frem til å få Katrine inn i sin ledergruppe: 

- Vi er svært glade for å ha fått Katrine med på laget. Katrines kommersielle kompetanse, i kombinasjon med inngående erfaring fra markedsarbeid i boligutviklingsprosjekter, vil bli svært viktig med tanke på ledelse og utvikling av region Oslo fremover, sier Bovim 

I Usbl vil Katrine blant annet ha det regionale ansvaret for salg, vekst, marked og merkevarebygging.