Hopp til hovedinnhold
default
Bolig
Nye leiligheter i solrike Sandefjord
H
ar du lyst til å nyte godene ved å bo sentralt, men likevel i rolige omgivelser med nærhet til natur og sjø? Da kan Usbl’s nye boligprosjekt i Sandefjord sentrum, være noe for nettopp deg.
Estimert lesetid: ca. minutt(er)
17. juni 2024

Fraflytting preger en god del kommuner i Norge, men det gjelder ikke Sandefjord - som snarere opplever at flere flytter til enn fra. 

– Sandefjord er en mellomstor by med en unik beliggenhet. Vi ligger ved solkysten i Norge og er ett av stedene med flest soldager i året, sier Tom Haugen hos Usbl Sandefjord. Han er salgsansvarlig for det nye boligprosjektet Møllers Gate som vil bestå av 36 leiligheter med god standard og et flott felles uteområde for beboerne. Planlagt salgsstart er høsten 2024.

 

God miks av leiligheter

– Leiligheter i sentrum er midt i blinken for dem som vil bo praktisk og lettvint med det meste av butikker, service og andre fasiliteter i gangavstand, sier Tom Haugen. Han mener miksen av leiligheter vil gjøre boligprosjektet attraktivt for alle typer boligkjøpere uansett alder og periode i livet. 

– At slike boligprosjekt ofte treffer ekstra godt blant veletablerte boligkjøpere, har selvfølgelig mye med kapital å gjøre. De som har vært i markedet en stund, har så klart en fordel når nye boliger med attraktiv beliggenhet legges ut for salg, sier Haugen.

illustrasjoner til SVG_FINAL

Er du interessert i vårt nye boligprosjekt i Møllers Gate? Da lønner det seg å være Usbl-medlem!

BOLIG I BYEN: Møllers Gate ligger i et rolig strøk midt i sentrum av Sandefjord by.

Ulike løsninger

Det er planlagt 36 leiligheter som varierer fra 39 til 125 kvadratmeter. Alle leilighetene vil få sin egen private uteplass, enten i form av markterrasse eller balkong.

To-roms-leilighetene består av soverom, stue med åpen kjøkkenløsnig, bad og en mindre bod. Flere av de litt større leilighetene vil få eget WC-rom eller et ekstra bad. 

– De største leilighetene i det som blir Møllers Gate borettslag, vil få store og fine uteplasser som er sørvendte, forteller Haugen. I de to øverste etasjene i blokken på seks etasjer, ligger de to aller største fireroms-leilighetene med egen uteplass og to bad. 

 

Utendørs fellesområder 

Ethvert fremtidsrettet boligprosjekt har mer fokus på fellesområder enn tidligere, og i Møllers Gate borettslag er det planlagt fellesarealer utendørs. 

– Ensomhet er utbredt, ikke bare blant eldre, men også blant andre grupper. 

Flere bor alene, vi bor i byer uten familie og et nettverk i umiddelbar nærhet, sier Haugen.

Han forteller at borettslagets felles uteplass skal være et godt sted å møtes for beboere i alle aldre. 

– Dette blir en liten oase midt i sentrum med en skjermet bakhage med trær, planter, utekjøkken og pergola. Arkitekturen spiller på lag med omgivelsene og nabolaget.

Her blir det plantekasser og sittebenker til å slå seg ned og ta en kaffe med naboen, sier Haugen.

 

Et rolig strøk av byen

Navnet Møllers Gate skyldes ikke at det har vært en mølle eller bakeri her. Gaten er oppkalt etter Henrik Johan Carl Møller (1834-1882), Sandefjords første prest og en avholdt predikant og sjelesørger for byens befolkning.

Møllers Gate ligger i den nordlige delen av sentrum. Gaten er enveiskjørt med lite trafikk, har parker og grøntområder rett ved. Jernbanestasjonen og busstasjonen er noen steinkast unna, men boligkomplekset kommer til å være skjermet mot støy fra et hektisk uteliv, spesielt sommerstid.

– Nærmeste nabo mot syd er et vernet hus og på vestsiden ligger Sandefjord kirke, så her kommer det ikke høyhus og nybygg rundt. Med andre ord: Den utsikten du kjøper, er den du får, sier salgsansvarlig for Møllers Gate.

 

Nye boliger

Usbl bygger boliger som passer for enhver. 

Parkering og lademuligheter

Bor du i Møllers Gate, har du offentlig transport med både buss og tog i umiddelbar nærhet. I tillegg vil det være tilgjengelig parkeringsplass for en del av leilighetene. Og selvfølgelig legges det opp for lading av elbiler i borettslaget.

– Infrastrukturen vil være klar, så er det opp til hver bileier å anskaffe billader og koble seg opp, sier Haugen. 

Men bor du i Sandefjord sentrum, kan du klare deg godt uten egen bil.

– Vi har jernbanestasjon midt i byen, mange bussruter og Torp flyplass med destinasjoner til både inn- og utland. Vi har en snarvei til Sverige med fergen til og fra Strömstad. Og har du bil nyter du godt av motorveier både sørover og nordover mot Oslo, sier han. 

 

Har du spørsmål om prosjektet?

Ta kontakt med vår megler!
Inspirasjon og tips