Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Nr. 15 Malerhaugveien

Malerhaugveien 15, 0661 Oslo

Kommer for salg

Litt om Nr. 15 Malerhaugveien

På en av de beste tomtene på Ensjø utvikler Usbl et flott, nytt boligprosjekt. Vi planlegger å bygge ca. 85 leiligheter fordelt på 4 hus fra 4 til 6 etasjer. Det blir varierte leilighetstyper; kompakte toroms-leiligheter, tre- og fireroms familieleiligheter, townhouse-leiligheter over to plan, samt noen større toppleiligheter med egen takterrasse. Det vil også bli anlagt felles takterrasser.

Bebyggelsens fasade mot Malerhaugveien er brutt opp og danner et urbant miljø med både private uteplasser og mer offentlige torg- og møteplasser. På gateplan mot Malerhaugveien planlegges det et eget lokale for delingstjenester med blant annet sportsutstyr.


Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig i Nr. 15 Malerhaugveien, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Salgsstart planlegges 1. kvartal 2021.

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Meld interesse

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Eiendomsmegler 1 Prosjekt

Wenche Mauseth

Områdekart