Hopp til hovedinnhold

Nr. 15 Malerhaugveien

Malerhaugveien 15, 0661 Oslo

Pris 1 640 000 - 4 396 000

Kvm 37 - 102

57 % av leilighetene er solgt

Visning

Torsdag 24. juni kl. 16-17

Påmelding til visning skjer på e-post til prosjektmegler Cathrine Gundersen.

 

 

 

86 urbane leiligheter på Ensjø

Velkommen til Nr. 15 Malerhaugveien, som ligger på en av Ensjøs aller beste tomter. Malerhaugveien er en stille og fredelig liten blindvei uten gjennomgangstrafikk. Her kan du nyte å bo tilbaketrukket, men samtidig bynært og sentralt i hovedstaden. Perfekt for deg som ønsker den urbane følelsen, uten å bli forstyrret av masse trafikk og støy.

Du bor kun ca. seks minutters gange fra t-banestasjonen på Ensjø, og du har alt du trenger i praktisk gåavstand, som matbutikker, bakeri, apotek, helsestasjon, veterinærklinikk, treningsstudio, grønne parker og turstier. Det er gangavstand til både barnehager og skoler, noe som er spesielt kjærkomment i en hektisk hverdag.

I Nr. 15 bygger vi alt fra små, smarte toromsleiligheter til store, eksklusive fireroms og townhouseleiligheter, slik at du enkelt kan finne din nye bolig uansett behov. Nesten alle leilighetene er lyse og luftige hjørneleiligheter. Alle leilighetene har store, gode oppholdsrom og store vindusflater. De fleste har privat markterrasse eller balkong, og alle har tilgang til felles takterrasse. Det er også gode muligheter for egen parkeringsplass.

Se ledige boliger i boligvelgeren.

 

Meld interesse for Nr.15 Malerhaugveien

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Eiendomsmegler 1 Prosjekt

Wenche Mauseth

Områdekart