Hopp til hovedinnhold

Nr. 15 Malerhaugveien

Malerhaugveien 15, 0661 Oslo

Kvm 35 - 102

Kommer for salg i 1. kvartal 2021

86 nye leiligheter på Ensjø kommer snart for salg

Velkommen til Nr. 15 Malerhaugveien, som ligger på en av Ensjøs aller beste tomter. Malerhaugveien er en stille og fredelig liten blindvei uten gjennomgangstrafikk. Her kan du nyte å bo tilbaketrukket, men samtidig bynært og sentralt i hovedstaden. Perfekt for deg som ønsker den urbane følelsen, uten å bli forstyrret av masse trafikk og støy.

I Malerhaugveien bygger vi fire bygg på fire til seks etasjer. Alle de fire byggene får flotte takterrasser. Vi tilbyr både store og små leiligheter, slik at du enkelt kan finne en bolig som passer deg og ditt behov. Velg mellom to-, tre- og fireromsleiligheter, alle har enten privat markterrasse eller balkong. Størrelsen på leilighetene vil variere fra 35 m² til 102 m².

Her er det lett å få den koselige hjemmefølelsen, for nesten alle leilighetene er lyse og luftige hjørneleiligheter med store, gode oppholdsrom. Dette sikrer god trivsel og lyst til å bli boende - lenge!

Forkjøpsrett for medlemmer i Usbl

Alle kan kjøpe bolig i Nr. 15 Malerhaugveien, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Salgsstart planlegges i 1. kvartal 2021.

For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Meld interesse

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Eiendomsmegler 1 Prosjekt

Wenche Mauseth

Områdekart