Hopp til hovedinnhold

Nr. 15 Malerhaugveien

Malerhaugveien 15, 0661 Oslo

Pris 1 220 000 - 3 888 000

Kvm 35 - 87

60 % solgt i trinn 1 og 2! Nå legger vi ut de to siste byggene for salg

Visning

Send e-post til megler Cathrine Gundersen for å melde deg på visning. 

 

Tirsdag 4. mai kl. 16 - 18
Torsdag 6. mai kl. 16 - 18
Tirsdag 11. mai kl. 16 - 18
Tirsdag 18. mai kl. 16 - 18

 

 

 

Nye leiligheter på Ensjø kommer nå for salg

Nr. 15 Malerhaugveien ligger på en av Ensjøs aller beste tomter. Malerhaugveien er en stille og fredelig liten blindvei uten gjennomgangstrafikk. Perfekt for deg som ønsker den urbane følelsen, uten å bli forstyrret av masse trafikk og støy.

Vi legger nå ut de to siste husene for salg. Husene består av 40 ett-, to-, tre- og fireroms leiligheter. Nesten alle leilighetene er lyse og luftige hjørneleiligheter. Alle leilighetene har store, gode oppholdsrom og store vindusflater. De fleste har privat markterrasse eller balkong, og alle har tilgang til felles takterrasse. Det er også gode muligheter for egen parkeringsplass.

Vi har fortsatt ledige leiligheter igjen i trinn 1 og 2, se boligvelgeren.

Forkjøpsrett for medlemmer i Usbl

Alle kan kjøpe bolig i Nr. 15 Malerhaugveien, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett er torsdag 20. mai klokken 10.

Innen denne fristen må både medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til Wenche Mauseth eller Cathrine Gundersen i EiendomsMegler1.

Boliger som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer vil bli solgt etter loddtrekning dersom det er flere som har valgt samme bolig. 

For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Meld interesse for Nr.15 Malerhaugveien

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Eiendomsmegler 1 Prosjekt

Wenche Mauseth

Områdekart