Hopp til hovedinnhold

Vestfoldgata 4

Gården ligger i Gamlebyen i rolige omgivelser uten gjennomgangstrafikk i en liten stikkgate inn mot Klosterenga parken, rett ovenfor Harald Hårfagres plass.

Standard

Leilighetene leies ut umøblerte, men med hvitevarer. De er malt i lyse farger med belegg på gulv. Alle leilighetene har livsløpsstandard – altså lave dørterskler, og hvor bad, soverom og oppholdsrom er utformet slik at beboere med rullestol også finner leiligheten praktisk. Alle leilighetene har egen sportsbod eller tilknytning til leiligheten. Bakgården er opparbeidet med sitteplasser og beplanting.

Beliggenhet

Gården ligger nær sentrum, men likevel i rolige omgivelser og med godt utbygd gang- og sykkelveinett. Her er man også nært rekreasjons- og turmuligheter i Middelalderparken, Klosterenga, Botanisk hage, sukkerbiten og Akerselva.

Leilighetene

Vestfoldgata består av 14 toromsleiligheter, fem treromsleiligheter og fire fireromsleiligheter. Leilighetene i første etasje har utgang til utearealet i den lukkede gårdsrommet. De øvrige leilighetene har balkong.

Adresse

Info