Hopp til hovedinnhold

Ullevålsveien 63

Ullevålsveien ligger på St. Hanshaugen/Adamstuen med gangavstand til sentrum, Grünerløkka og Majorstua. Bygget ble oppført i 2005 og har en felleshage på 600 m2.

Standard

Alle leilighetene inneholder entré, stue, åpen kjøkkenløsning, flislagt bad/wc med varmekabler i gulvet og har egen uteplass.

Det er mulighet for å leie garasjeplass i kjelleren, hvor det også finnes felles vaskeri og sportsbod. Sykkelparkering finnes på bakkeplan.

Leilighetene leies ut umøblerte, men med hvitevarer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt til på St. Hanshaugen/Adamstuen med kort vei til blant annet Grünerløkka og Majorstua. Det finnes dagligvareforretninger noen få minutter unna, i tillegg til fine parker og turmuligheter i nærheten.

Leilighetene

Ullevålsveien består av 25 leiligheter med varierende størrelser fra 33,5 m2 til 99,5 m2. Ettromsleilighetene har sovealkove. Toromsleilighetene er spesielt tilpasset bevegelseshemmede i form av ingen eller lave dørterskler, god plass til rullestol og stort bad. De største leilighetene går over de to øverste etasjene og har en svalgang som kan brukes til uteplass.

Adresse

Info

TV og internett

Oppvarming

Parkering

Renhold og vedlikehold