Hopp til hovedinnhold

Storgata 49

Midt i Oslo sentrum finner du våre boliger i Storgata. Gården ligger midt i sentrum med kort vei til alt av servicetilbud og offentlig kommunikasjon.

Om Storgata

Storgata 49 A er et nybygg fra 2015 over seks etasjer med 12 leiligheter – alle med heisadkomst. I første etasje ligger to ettromsleiligheter på 26 og 28 m². Fra andre til sjette etasje er det treromsleiligheter på 57–64 m², alle med balkong. Eiendommen har et hyggelig og nylig opparbeidet felles gårdsrom. I gårdsrommet er det områder for sykkelparkering, sittegrupper og lekeområde.

Storgata 49 B–F er en teglsteinsgård fra slutten av 1800-tallet som nå er fullt rehabilitert og oppgradert til dagens standard. Gården ligger midt i sentrum med kort vei til alt av servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Her finner du 25 leiligheter med varierende størrelser fra 27–136 m². 

Det er en felles takterrasse på toppen av Storgata 49 F.

Standard

Leilighetene er nyrenoverte med god standard og har parkettgulv, malte vegger og himlinger. Fliselagt vegger og gulv med varmekabler på bad. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkkeninnredning med hvit glatt front, helintegrert kjøl- og fryseskap, integrert oppvaskmaskin og innfelt komfyr med keramisk platetopp. Boligene har elektrisk oppvarming. Leilighetene leies ut umøblerte, men med hvitevarer.

Internet og underholdning: Leilighetene har standard kanalpakke og bredbånd (1000/1000 kbs).
Strøm: Elektrisk oppvarming. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Adresse

Info