Hopp til hovedinnhold

Sofienberggata 5

Leilighetene ligger i et attraktivt og populært område midt i hjertet av Grünerløkka, hvor du er nær så og si alt. Sofienberggata er et lite trafikkert område i forhold til resten av "løkka". Kort vei til både buss og trikk.

Beliggenhet

Sentral og usjenert beliggenhet med godt utvalg av forretninger og servicefunksjoner i nærmiljøet. Holdeplass for buss og trikk i nærheten. Barnehager og skoler i nærområdet. Kort gangavstand til områdets parkanlegg og til offentlige friarealer langs Akerselven.

Leilighetene

Sofienberggata består av 41 toromsleiligheter og én treromsleilighet. Leilighetene varierer i størrelse fra 40 m2 til 90 m2. Leilighetene i 1. etasje har bad med varmekabler i gulvet. De største leilighetene i femte etasje har hems med soverom og bod. De fleste leilighetene har egen sportsbod i nærheten av heisen.

Adresse

Info

Heis

Internett og underholding

Strøm

Standard

Leilighetene leies ut umøblerte, men med hvitevarer. De er malt i lyse farger med vinylbelegg på gulvene. Badene har malte veggplater, vinylbelegg på gulvene og opplegg for vaskemaskin. Det er heisadkomst til samtlige leiligheter, i tillegg til at alle har en egen innvendig bod. Parkering må skje på offentlig gategrunn eller leies privat.

Flere av leilighetene som vender inn mot gårdsrommet har små terrasser, mens de som vender mot Sofienberggata har karnapper som gir utsikt både til Olaf Ryes plass og dalen rundt Akerselva. Leilighetene på loftet har hems og ateliervinduer i taket.