Hopp til hovedinnhold

Schweigaards gate 97

Schweigaards gate 97 ligger sentralt i Gamlebyen med kort vei til sentrum og Grønland. Flotte turmuligheter langs Klosterenga. Gangavstand til kaféer, puber, nærbutikker og liknende.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Gamlebyen med kort vei til sentrum og Grønland. Flotte turmuligheter langs Klosterenga. Gangavstand til kaféer, puber, nærbutikker og liknende. I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder som Akerselva, Middelalderparken med vannspeilet og Øya-festivalen, Ruinparken og Botanisk hage.

Leilighetene

Schweigaards gate 97 har tre toromsleiligheter og 18 treromsleiligheter. De varierer i størrelse fra
37 m2 til 68 m2. Noen av leilighetene har alt på ett plan, og noen av leilighetene har en hemsløsning som rommer bad/wc, soverom og takterrasse. De største leilighetene har glassveranda.

Adresse

Info

Heis

Internett og underholding

Strøm

Parkering

Standard

Leilighetene leies ut umøblerte, men med hvitevarer. De er malt i lyse farger med lys vinyl på gulvene. Badene har flislagte vegger, vinylbelegg på gulvene og opplegg for vaskemaskin. Leilighetene som ligger i første etasje har i tillegg bad med varmekabler i gulvet. De fleste leiligheten har bod. Alle leiligheter som vender mot sørøst har innglassede verandaer, med unntak av leilighetene i sjette etasje. Disse leilighetene går over to plan og har takterrasse og ateliervinduer med utsikt over byen. Det er heisadkomst og tilgang for rullestol til samtlige leiligheter.

Hver enkelt leilighet har sportsbod i kjelleren eller ute langs gjerdet i gården. Beboere har mulighet til å leie garasjeplass i kjelleren, hvor det også finnes sykkelparkering..