Hopp til hovedinnhold

Osterhaus gate 2

Osterhaus gate 2 er en teglsteinsgård fra slutten av 1800-tallet som nå er fullt rehabilitert og oppgradert til dagens standard. Gården ligger midt i sentrum med kort vei til alt av servicetilbud og offentlig kommunikasjon.

 
Gården har fire etasjer pluss loft og kjeller med 10 leiligheter og to forretningslokaler i første etasje. Her finner du to ettromsleiligheter som ligger i første etasje inn mot gården. Treromsleilighetene ligger i andre, tredje og fjerde etasje og varierer i størrelse fra 66–71 m². Toromsleiligheten ligger i loftsetasjen, er 43 m² og har egen privat takterrasse. Eiendommen har et hyggelig og nylig opparbeidet gårdsrom som er felles med Storgata 49  A–F. I gårdsrommet er det områder for sykkelparkering, sittegrupper og lekeområde.

Standard

Leilighetene er nyrenoverte med god standard og har parkettgulv, malte vegger og himlinger. Fliselagt vegger og gulv med varmekabler på bad. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkeninnredning med hvit glatt front, helintegrert kjøl- og fryseskap, integrert oppvaskmaskin og innfelt komfyr med keramisk platetopp. Boligene har elektrisk oppvarming. Leilighetene leies ut umøblerte, men med hvitevarer.
 
  • Internett og underholdning - Leilighetene har standard kanalpakke og bredbånd (1000/1000 kbs)
  • Strøm - Elektrisk oppvarming. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Adresse

Info

Kart