Hopp til hovedinnhold

Malerhaugveien 26

Leilighetene ligger hyggelig til i enden av en gammel villavei på Ensjø med et pent opparbeidet tun mellom blokkene. Det er tre minutters gangavstand til T-banestasjonen og fem minutter med banen ned til sentrum. Uteområdet er opparbeidet med sitteplasser og beplantning. Bygget ble oppført i 2003.

Standard

Leilighetene leies ut umøblerte, men med hvitevarer. Alle leilighetene har flislagt bad/wc med varmekabler og opplegg til vaskemaskin. Det er lagt parkett eller laminat i stue og kjøkken, ellers lyst belegg på soverommene. Alle leilighetene har balkong.

Beliggenhet

Bygget ligger i enden av en gammel villavei på Ensjø. Det er kort gangavstand til T-bane og ca. 5 min. med banen til sentrum. Dagligvarebutikker, kafeer, barer, frisør etc. i nærheten. Ensjø er i rask utvikling med boligbygging og næring. Det er kort vei til Kampen med parkområde, hyggelige kafeer, restauranter mm.

Leilighetene

Malerhaugveien består av 35 leiligheter, hvorav det finnes både to-, tre- og fireromsleiligheter. Leilighetene er i fra 43 m2 til 84 m2. De største leilighetene er gjennomgående, og én av dem har privat takterasse.

Adresse

Info

Heis

Internett og underholding

Strøm

Parkering

Sportsbod

Kart