Hopp til hovedinnhold

Haugerudhagan 8, 10 og 12

Leilighetene ligger i en villavei mellom Tveita og Haugerud T-banestasjon. Fra Tveita T-banestasjon tar det kun ti minutter til sentrum. Anlegget har to- og treromsleiligheter fordelt over tre eiendommer. Eiendommen har inngjerdet lekeplass og stor plen mellom blokkene, og turmulighetene i Østmarka er like i nærheten.

Beliggenhet

Leilighetene ligger nært Tveita og Haugerud T-banestasjon, og ikke langt fra forretnings- og servicetilbud på Haugerud Senteret, Tveita Senteret og Alnabru. Det er også kort vei til Østmarka med badevann, flotte turområder og rekreasjonsmuligheter.

Leilighetene

Haugerudhagan består av 60 treromsleiligheter på 59 m2, fordelt på fire etasjer.

Adresse

Info

Heis

Internett og underholding

Strøm

Parkering

Sportsbod

Standard

Leilighetene leies ut umøblerte, men med hvitevarer. De inneholder entré, stue, åpen kjøkkenløsning, to soverom, bod, flislagte bad med opplegg for vaskemaskin og innglasset veranda. De er malt i lyse farger med vinyl på gulvene.

Det er heisadkomt og tilgang for rullestol i samtlige leiligheter. Hver leilighet har egen sportsbod som er plassert utvendig ved inngangspartiet, og nedfor sportsbodene er det parkeringsplasser med carporter som hører til leilighetene.

Kart