Hopp til hovedinnhold

Dampsagveien 15

Dampsagveien ligger i Lillestrøm sentrum, mellom Nitelva og Lillestrøm stasjon, i et hyggelig boligområde med flott fellesareal. Uteområdet er opparbeidet med sitteplasser og beplantning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyere boligområde nært Lillestrøm Stasjon og Nitelva. Få minutters gange til buss og togstasjon, og det tar kun 11 minutter å komme seg til Oslo S med toget. Det er gangavstand til alle fasiliteter, og det er tilgang til turstier, friarealer langs elven og ski- og turterreng i Østmarka.

Leilighetene

Dampsagveien består av 32 leiligheter, hvorav det finnes både, ett-, to-, og fireromsleiligheter. Leilighetene er fra 30 m2 til 104 m2. Ettromsleilighetene har egen sovealkove.

Adresse

Info

Standard

Leilighetene leies ut umøblerte, men med hvitevarer. De inneholder entré, stue, åpen kjøkkenløsning, flislagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Kjøkkeninnredningen er tidsriktig og badene er pent flislagte og med varmekabler. Alle leilighetene har eikelaminat eller parkett på gulvflater. 

Oppvarming skjer ved felles fjernvarmeanlegg med radiatorer i oppholdsrommene. Energiutgifter til varmtvann, fjernvarme og elektrisitet betales som et tillegg til husleien.