Hopp til hovedinnhold

Si opp medlemskapet ditt

Ved å si opp ditt medlemskap i Usbl mister du forkjøpsrett på over 90 000 boliger, rabatt- og bonusavtaler og en rekke andre medlemsfordeler.

Illustrasjon av en man som vinker.

Du kan når som helst si opp medlemskapet ditt i Usbl, men husk på at ved utmelding mister du ansienniteten du har opparbeidet deg, og du vil ikke få den tilbake dersom du melder deg inn igjen. 

Du vil heller ikke få tilbakebetalt innmeldingsbeløpet eller årskontigenten.

Dersom du er andelseier i et borettslag tilknyttet Usbl, kan du ikke si opp medlemskapet ditt.

 

Husk at du vil tape all opptjent ansiennitet på ditt medlemskap. Hvis du ikke trenger medlemskapet selv, kan det overføres gratis til et familiemedlem. Overfører du til familiemedlem under 18 år, er medlemskapet gratis til og med fylte 17 år. Mottaker vil få ansiennitet fra sin fødselsdato dersom opprinnelig ansiennitet på medlemskapet er eldre en mottakers fødselsdato. I tillegg til ansiennitet som gir forkjøpsrett på over 9000 boliger rundt om i landet, gir medlemskapet også gode rabatter på mange produkter og tjenester, alt fra lån, innboforsikring og strøm til hotellovernattinger og reiser. Du finner lenke til overføring av medlemskap over utmeldingsskjemaet.