Hopp til hovedinnhold
Eiendom og økonomi

På boligjakt? Se hvor du finner Usbl’s nye boliger

D
et er trygt å kjøpe bolig av Usbl, og som Usbl-medlem står du foran i køen når våre nye leiligheter legges ut for salg. Sjekk våre 12 nyeste boligprosjekt i Oslo og sentralt på Østlandet.
Estimert lesetid: ca. minutt(er)
1. april 2023
Illustrasjonsbilde st. Halvardkvartalet

1. St. Halvardkvartalet - en bolig for fremtiden i Drammen sentrum

Sentralt i Drammen har Usbl bygget nye og lekre boliger for fremtiden. De flotte og lyse leilighetene i St. Halvardkvartalet er nå klare for innflytting. Her slipper du å bruke tid på vedlikehold og oppussing i mange år fremover.

St. Halvardkvartalet består av 48 leiligheter med balkonger eller markterrasser. Størrelsene varierer fra 38,5 kvm til 104,5 kvm. På toppen av St. Halvardkvartalet finner du en stor, herlig og solrik takterrasse, som kan brukes av alle beboerne. På takterrassen blir det flere oppholdsplasser og sosiale soner, samt plantekasser.

Det er til sammen tre heiser i bygget. I underetasjen er det parkeringskjeller og adkomst med bilheis. I denne etasjen ligger det også boder til alle leilighetene. Det går både heis og trapp opp til leilighetene fra underetasjen. 

Fra St. Halvardkvartalet har du alt du trenger i gåavstand. På noen minutter går du til både CC kjøpesenter og gågaten i Drammen, flere dagligvarebutikker, apotek og postkontor. Alle tog stopper i Drammen, enten de går på Vestfoldbanen eller Sørlandsbanen, og det går mange tog i timen til og fra Oslo.

Adresse: Nedre Storgate 49-53, 3015 Drammen
Status: Leilighetene er innflyttingsklare.

Illustrasjonsbilde Tunkvartalet

2. Tunkvartalet – delikate og romslige leiligheter på Lørenskog

Ønsker du deg en lys og delikat leilighet med god standard og romslige planløsninger. Da kan du finne det du leter etter i Tunkvartalet, på Lørenskog, rett nord for Oslo. Her finner du 404 leiligheter fordelt på fem hus som omkranser to romslige og avskjermede tun med fine fellesløsninger. 

Her er noen av godene du får i Tunkvartalet:

 • Alle usolgte leiligheter har garasjeplass inkludert i prisen
 • Privat uteplass, balkong, markterrasse eller privat takterrasse til alle leiligheter
 • Solfylt felles takterrasse på alle fem tak

På tunet blir det etablert en hyggelig paviljong til nytte og glede for alle. Hovedrommet blir både aktivitetsrom og en forlengelse av uterommet når været tillater det. Tunpaviljongen vil få fleksible løsninger for bruk og vil ha både kjøkken og toalett.

Fra Tunkvartalet får du gangavstand til nesten alt du trenger. Triaden Lørenskog Storsenter har det meste av butikker, kafeer og servicetilbud. Treningssentre, skoler og barnehager ligger rett rundt hjørnet, mens Lørenskog Hus har kino, bibliotek, teater og konserter for kulturinteresserte. Er du glad i friluftsliv og naturopplevelser har Østmarka mye å by på både sommer og vinter.

Adresse: Tunveien 8, 1473 Lørenskog
Status: Byggingen er godt i gang, og innflyttingen for hus D planlegges fra november til desember 2023 og hus E fra juni til september 2024. Enkelte innflyttingsklare, ledige boliger i hus C.

Illustrasjonsbilde Gregers Kvartal

3. Gregers Kvartal – bo godt på Løren i Oslo

Leter du etter en ny bolig sentralt i Oslo? Uansett om du er på boligjakt alene, sammen med kjæresten eller familien, kan Gregers Kvartal på Løren være stedet for deg. Her vil du bo miljøvennlig i leiligheter nært sentrum, og du får det lille ekstra når det kommer til kvalitet, estetikk og komfort. 

Vi i Usbl er opptatt av at du skal trives i leiligheten din fra første dag. Derfor har vi gjort noen valg som øker kvaliteten på boligen. Leilighetene leveres blant annet med 
 

 • 1-stavs parkett
 • plassbygde bad
 • vannbåren gulvvarme
 • ekstra takhøyde

Leilighetene leveres i interiørkonsept «nordisk kald» på alle overflater, mens på bad leveres flisene i interiørkonsept «nordisk natur».

Alle byggene i Gregers kvartal får heisadkomst ned i garasjekjeller og tilgang til boder og sykkelparkering. I tillegg får alle boenheter en egen balkong eller markterrasse. Noen av leilighetene har dessuten privat takterrasse. 

Adresse: Lørenveien 51, 0585 Oslo
Status: Innflytting vår/sommer 2024. 

Illustrasjonsbilde Malerhaugveien

4. Nr. 15 Malerhaugveien - urbant og stille på Ensjø i Oslo

Ensjø er ett av områdene i Oslo som er under rivende utvikling. Til og med selveste NRK har meldt tilflytting til denne delen av hovedstaden. Og her, på en av Ensjøs beste tomter, bygger Usbl nye boliger i Nr. 15 Malerhaugveien. 

Flytter du hit, vil du bo i en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Samtidig kan du holde på den urbane følelsen. Du bor kun seks minutters gange fra T-banestasjonen på Ensjø, kun tre stopp unna Jernbanetorget midt i Oslo sentrum. Men i det daglige har du alt du trenger i gåavstand. På Ensjø finner du flere matbutikker, bakeri, apotek, treningssenter, barnehager, skoler, grønne parker og turstier. 

I Nr. 15 Malerhaugveien vil beboere ha tilgang på fine felles uteområder på bakkeplan og solrike takterrasser med fine løsninger for sosiale lag, og for deg som vil slappe av i ro og fred.  Alle de fire byggene har utgang til gårdsrommet, som er hevet én etasje over gateplan i Malerhaugveien. Mellom byggene blir det et grønt og trivelig gårdsrom, beplantet med busker og trær. Langs gaten i Malerhaugveien blir det opparbeidet to små torg; ett foran BUA og ett ved den store trappen som leder opp til det felles gårdsrommet.

Adresse: Malerhaugveien 15, 0661 Oslo
Status: Byggingen er godt i gang, og innflyttingen planlegges i perioden januar-april 2024. Få 3- og 4-roms leiligheter igjen.

Illustrasjonsbilde Soria Hage

5. Soria Hage - nye leiligheter på Torshov i Oslos hjerte

Midt på koselige Torshov kan du flytte inn i helt nye leiligheter på Soria Hage, uten å tenke på oppussing og vedlikehold! Noen fakta om Soria Hage:

 • Totalt 45 splitter nye leiligheter fordelt på seks etasjer
 • 2- og 4-roms andelsleiligheter
 • Størrelse på leilighetene er fra 40 til 137 m²
 • Alle boenheter har sørvestvendt balkong
 • Felles takterrasse med flott utsikt over Oslo
 • Sykkelparkering og sykkelgarasje
 • Mulighet for parkeringsplass for noen av 4-romsleilighetene

Torshov ligger fint plassert litt i høyden, med kort vei til både sentrum så vel som til marka med både sykkel, kollektivtransport og bil. Fra Soria Hage er det gangavstand til Sagene, Bjølsen, Storo og “Løkka”, som byr på fine kulturtilbud, vakre turområder, samt gode shopping- og treningsmuligheter. 

Er du glad i konserter og teater trenger du ikke å gå lengre enn til nabobygget Soria Moria. Rett rundt hjørnet finner du dessuten et bakeri, kafeer og restauranter, samt små, koselige butikker. Er du glad i å gå tur, kan du rusle langs Akerselva. Området byr på flotte turstier helt fra Bjørvika og sentrum i sør, til Maridalen og Nordmarka i nord.

Adresse: Sandakerveien 33 C, 0477 Oslo
Status: Byggingen er godt i gang, og innflyttingen planlegges fra august til november 2024.

Illustrasjonsbilde Sørby

6. Sørby – sentrumsnært og flotte turområder

Litt utenfor bykjernen til kystbyen Sandefjord, er byggingen av boligfeltet Sørby i full gang. Feltet vil bestå av rundt 120 boliger og vil bli en ny bydel ved Bugården. Herfra er det gå- og sykkelavstand til Sandefjord sentrum, og det er kort vei til flott natur og spennende turområder, sommer som vinter.

Nå legges det tredje byggetrinnet på Sørby ut for salg. Dette trinnet vil bestå av 20 leiligheter i lavblokk. 3- og 4-roms leilighetene er på mellom 64 og 85 kvm, og det er selvfølgelig garasjeplass til hver leilighet. Det blir vannbåren varme i gulvene fra egne energibrønner som vil gi lavere kostnader til oppvarming. Boligene vil også få store balkonger eller markterrasser hvor du kan nyte både sol og varme sommerkvelder. Fra hver etasje kan du benytte deg av heis ned til garasjekjelleren.

Felleshus i borettslaget
I borettslaget vil det bli bygget et felleshus som vil bli til glede for borettslaget og området rundt. Et slik felleshus kan benyttes til mange sosiale sammenkomster og aktiviteter av forskjellige slag.

Adresse: Hestesvingen, 3244 Sandefjord
Status: Byggingen er godt i gang, med innflytting i flere etapper i løpet av 2023. Salget av byggetrinn 3 er i gang fra 12. september 2023.

Illustrasjonsbilde Fiol

7. Fiol - solrikt og sentrumsnært ved Lillestrøm

Et nytt område langs Nitelva i Lillestrøm kommune skal transformeres fra næring til boligformål. Her planlegger Usbl et nytt boligprosjekt, som har fått navnet Fiol. Prosjektet vil bestå av både rekkehus og leiligheter fordelt på flere blokker. Boligene vil bli bygget innerst i en blindvei med fin og solrik beliggenhet mot Nitelva. Nærheten til Lillestrøm sentrum gir reiseavstand på kun 20-25 minutter til Oslo sentrum. 

Det blir parkering under bakken og store grøntområder mellom rekkehusene og blokkene. En 500 meter ny gang- og sykkelvei skal bygges, og uteområdet inkluderer felles uteplasser og en stor løkke for ballspill og andre uteaktiviteter. Usbl planlegger også å etablere delingstjenester som BUA med deling av sports- og fritidsutstyr, og Otto med deling av transportmidler som bil, sykkel og sparkesykkel.

Adresse: Skjærvaveien 44, 1466 Strømmen
Status: Under planlegging

Illustrasjonsbilde Ankerløkka

8. Ankerløkka - Moderne leiligheter med gangavstand til Hamar sentrum

Like ved Ankerskogen planlegger Usbl og Ø.M. Fjeld å bygge 132 ett-, to-, tre- og fireroms leiligheter fordelt på tre bygg. Det vil bli god avstand mellom byggene, og i kvartalet i midten vil det bli et felles uteareal. Nesten alle boligene er enten gjennomgående eller vendt inn mot gårdsrommet. Det vil bli balkonger både mot gate og gårdsrom i mange av leilighetene.

Fra tomten er det gangavstand til sentrum av Hamar. Her finner du blant annet shoppingområder, kafeer, restauranter, museer og andre kulturelle attraksjoner. Offentlig transport er også godt utbygd, slik at det er enkelt å komme seg rundt i byen og til andre destinasjoner i regionen. I sentrum ligger skysstasjon med bussforbindelser til distriktet og tog med meget gode forbindelser til Gardermoen og Oslo. Til togstasjonen er det 15 minutters gange.

Det er kort vei til både skoler, barnehager og idrettsanlegg. Ankerskogen er et av Norges største badeanlegg med flere aktivitetstilbud i tillegg til opplyste turstier som gir et unikt sted for folk i alle aldre. Til Koigen, med strand og stupetårn, er det kun 15 minutters gange.

Adresse: Hammersborg 5 A, 2318 Hamar

Status: Under planlegging

Illustrasjonsbilde Strandvegen

9. Strandvegen Boligpark i Rælingen – bli nabo med naturen

I Strandvegen Boligpark vil du finne alt fra flotte, store toppleiligheter til mindre og arealeffektive boliger. Fra alle leilighetene kan man benytte heis for enkelt å komme seg til garasjen i kjelleren.

På toppen av blokkene, kan du nyte livet på flotte, felles takterrasser med flott utsikt mot Lillestrøm og elvedeltaet.

Strandpromenaden vil ligge rett utenfor inngangsdøren og åpner for nye tur- og aktivitetsområder for deg som elsker naturen ved vannet. Fra vinduene dine kan du nyte utsikten mot den frodige elvebredden. På den andre siden har du Østmarka og Øyeren som dine nærmeste naboer. Her er det utallige turstier, sykkelveier, og gode muligheter for både fiske og kajakk. 

Rælingen er kjent for å ha et rikt idrettsmiljø. Marikollen idrettspark kan by på svømmehall og en liten skibakke med heis om vinteren. 

Selv om du bor tett på marka og elva, tar spaserturen til Lillestrøm kun 20 minutter, og med sykkel tråkker du deg til byen på 10 minutter. Toget fra Lillestrøm tar deg til Oslo S på 10 minutter og til Gardermoen på 12!

Adresse: Strandvegen 3-5, 2005 Rælingen

Status: Salgsstart planlegges i 2024.

 

Illustrasjonsbilde Hyggebo

10. Hyggebo - landlig og familievennlige boliger i Ski

Det satses i Ski, også fra Usbl’s side. Hyggebo i Ski i Nordre Follo kommune, er Usbl's nye, store og prestisjefylte byggeprosjekt som ligger i Nordre Follo kommune. Det nye borettslaget vil tilhøre den nye bydelen Ski Øst. Her er det naturskjønne og grønne omgivelser med skog og åkre. Samtidig er det kun 11 minutter med tog direkte til Oslo sentrum via Follobanen. 

Hyggebo blir et flott borettslag med attraktive boliger for små og store familier. Det bygges flere typer leiligheter fordelt på seks lavblokker som blir opptil fire etasjer høye. I tillegg kommer rekkehus med ulike størrelser med beliggenhet mot et etablert boligområde og jordene rundt. 

Adresse: Glynitveien 39, 1400 Ski
Status: Salgsstart planlegges i 2. kvartal 2024.

 

Illustrasjonsbilde Haugerudbråtan

11. Haugerudbråtan på Tranby– solrikt og fredelig på åsen i Lier

Haugerudbråtan på Tranby i Lier kommer til å bestå av ca. 65 rekkehus. Dette er et solrikt område med flott beliggenhet. Her er det nærhet til butikker, tjenester, kollektivtransport til Drammen, Asker og Oslo, samt turområdene i Vestmarka, Kraftkollen, Glasåsen og Kjekstadmarka. 

Tomten ligger på et lite høydedrag med kort gangavstand til Hallingstad barneskole, Tranby ungdomsskole, flere barnehager, samt dagligvarebutikk. Dersom du ønsker et bredere tilbud av butikker ligger Liertoppen kjøpesenter kun 5 minutter unna med bil. Det tar kun 10-12 minutter å kjøre til Asker togstasjon hvor du kan parkere bilen og ta tog med hyppige avganger til Oslo eller Drammen. Fra Tranby er det god kommunikasjon med ekspressbuss til Oslo, og påkjøringen til E18 ligger også i nærheten. 

Adresse: Haugerudbråtan 47, 3408 Tranby
Status: Salgsstart planlegges i 2. halvår 2024

Illustrasjonsbilde Blomsterhagan

12. Blomsterhagan – nye leiligheter på Lillehammer

Usbl og Coop planlegger å bygge ca. 90 leiligheter fordelt på fem blokker, samt ny Coop-butikk i Hagevegen 1. Leilighetene vil få terrasse eller balkong. Mellom blokkene vil det bli et felles grønt gårdsrom, som er skjermet for støy. Tomten har gode solforhold fra alle himmelretninger, og god utsikt i retning nord mot blant annet Ballbergkampen og nordvest mot Gausdalskaret.

Fra tomten er det ca. 20 minutter å gå til sentrum. Med buss eller bil tar det fem minutter, og det er busstopp i nærheten av tomten.

Adresse: Hagevegen 1, 2613 Lillehammer
Status: Under planlegging

 

Inspirasjon og tips