Hopp til hovedinnhold
Eiendom og økonomi
Bedre avtale for TV og bredbånd i borettslag og sameier
T
elia og Usbl har inngått en gullkantet avtale for TV og bredbånd i borettslag og sameier forvaltet av Usbl og for medlemmer. Fordelene avtalen gir, gjør deg til en prisvinner!
Estimert lesetid: ca. minutt(er)
13. april 2022

Den svært gunstige avtalen for TV og bredbånd i borettslag og sameier, føyer seg inn i rekken av flere gode fordeler for Usbl-medlemmer.

Og Usbl jobber stadig for å forbedre medlemsfordelene, slik at du som beboer i sameier eller borettslag forvaltet av oss, eller som Usbl-medlem, kan nyte godt av gode, smarte og lønnsomme avtaler med markedsledende aktører i ulike segmenter. 

Den nye og lukurative avtalen for TV og bredbånd fra totalleverandøren Telia, gir noen av markedets gunstigste betingelser på TV og bredbånd for Usbl’s medlemmer og forvaltede boligselskaper. Avtalen medfører også at Telia blir Usbl’s leverandør av TV og bredbånd til Usbl’s nye boligprosjekter.

Fokus på bærekraft og miljø

Det er flere faktorer som spiller inn når Usbl velger hvilke samarbeidsavtaler vi skal tilby til våre medlemmer. Pris er viktig, men det bærekraftige aspektet spiller også en viktig rolle, forteller direktør for kommersiell utvikling i Usbl, Hallvard Bratberg. 

– Det er svært gledelig å kunne lansere denne fordelen for våre medlemmer og kunder vi er forretningsfører for. I tillegg er Telia en aktør som deler Usbls ambisjoner rundt miljø og bærekraft, både med tanke på reduksjoner i klimautslipp og sosial bærekraft. Vi føler oss trygge på at vi har valgt en solid og langsiktig samarbeidspartner på dette området, forteller han.

SVÆRT FORNØYD: Det er svært gledelig å kunne lansere denne fordelen og avtalen mellom Telia og Usbl for våre medlemmer og forretningsførselskunder i borettslag og sameier, sier direktør for kommersiell utvikling i Usbl, Hallvard Bratberg.

Dette gir avtalen for TV og bredbånd fra Telia i borettslag og sameier

Den nye avtalen mellom Usbl og Telia gir deg som bor i et sameie eller borettslag hvor Usbl er forretningsfører, en eksklusiv rabatt på kollektive TV- og bredbåndspakker fra Telia. Her er fordelene:

  • Markedsledende betingelser på TV- og bredbånd. 
  • Ekstra rabatt ved 3 eller 5 års bindingstid. 
  • 5 ekstra Telia-poeng per husstand. 
  • Telia Box med opptak uten ekstra kostnad. 
  • Gjelder ved nytegning eller reforhandling av eksisterende kollektiv avtale.

Fordelaktige betingelser for borettslag og sameier forvaltet av Usbl

Mye penger å spare

– Det er lagt opp til et system hvor man får den beste prisen på markedet, i tillegg til at man får en rabatt på mellom 10 til 20 kroner per boenhet per måned, litt avhengig av om man binder seg for tre eller fem år. Binder sameiet eller borettslaget seg opp til fem år får de 20 kroner i rabatt per måned og enhet. Binder man seg opp for tre år er det 10 kroner per måned per enhet, noe som uansett vil bety ganske mye penger for et borettslag eller sameie, forklarer Bratberg.

Betingelsene gjelder både for nye kollektive Teliakunder og eksisterende Teliakunder ved reforhandling av boligselskapets nåværende avtale. Dersom ditt sameie eller borettslag er interessert i å høre mer om tilbudet, kan styret i ditt boligselskap ta kontakt med sin kundeansvarlige i Usbl.

God avtale for alle Usbl-medlemmer

Dersom du ikke er tilknyttet et Usbl-driftet sameie eller borettslag, men er Usbl-medlem, er det fortsatt gode penger å spare på denne samarbeidsavtalen med Telia. Du får:

– Kampanjepakker på TV og bredbånd i eneboligmarkedet tilbys i geografiske områder der Telia kan levere TV og bredbånd, forklarer Hallvard Bratberg fra Usbl.

Eksklusive fordeler for deg som er Usbl medlem

VELG FRITT: Du kan velge mellom 100 ulike kanaler og strømmetjenester.

Velg og vrak i kanaler så ofte du vil

Vi nordmenn er glad i TV, men har lært å sette pris på å få se på hva vi vil, når vi vil. Med TV-løsningen til Telia har du stor fleksibilitet. Du kan endre hvilke kanaler du vil ha inkludert i ditt medlemskap så ofte som du vil på din side. I ditt medlemskap vil du ha en poengsum, og for den kan du velge og vrake i alt fra HBO Max og Netflix til Viaplay. Du har faktisk hele 100 ulike kanaler og strømmetjenester å velge mellom. 

– Vi har jobbet hardt og lenge med denne avtalen for at våre medlemmer, borettslag og sameier skulle få den absolutt beste prisen som er mulig å få på Telias produkter, sier Bratberg.

Inspirasjon og tips