Vi opplever tekniske problemer. Betalingsstatus for felleskostnader kan være påvirket av dette. 

Hopp til hovedinnhold
Eiendom og økonomi
Sparer over 50.000 kroner med Usbl Strøm
U
sbl Strøm sikrer konkurransedyktige strømpriser til våre medlemmer og gode avtaler for fellesstrøm til borettslag og sameier. For Dyretråkket borettslag betyr det over 50.000 kroner mindre i strømutgifter i året.
15. november 2020
Tekst: Hilde Erlingsen | Foto: Erik Hannemann

Visste du at du som Usbl-medlem nå får tilgang til en unik strømavtale? Usbl Strøm sikrer deg en god strømavtale både hjemme, på hytta og til bobilen. Det er også en gunstig strømavtale for fellesstrøm i borettslag og sameier som forvaltes av Usbl. 

Sparer mye

Henrik Guido Madsen forteller at han begynte å gå gjennom alle avtalene til Dyretråkket borettslag da han ble valgt som styreleder der i fjor. Han fant ut at de kunne spare mye ved å bytte til Usbl Strøm. 

- Vi tok kontakt med Usbl som tilbød oss en avtale gjennom Polar Kraft. Det var en avtale som har vært veldig merkbar fordi den sparer oss for mye penger i året. Vi har vært veldig fornøyde med avtalen alle sammen, sier Madsen. 

Til sammen sparer strømavtalen Dyretråkket borettslag for over 50.000 kroner i året. 

- Avtalen gir billig strøm til våre beboere. Det er viktig og betyr mye for oss. Her har vi fått en stor gevinst som kommer våre beboere til gode. I tillegg går to prosent av strømforbruket tilbake til borettslaget som storkundebonus. Det er også veldig fint, sier Madsen.

Avtalen gir billig strøm til våre beboere. Det er viktig og betyr mye for oss. Her har vi fått en stor gevinst som kommer våre beboere til gode.

Henrik Guido Madsen
Henrik Guido Madsen, styreleder Dyretråkket

Solid leverandør

For Usbl er det gledelig å ha kommet frem til en avtale der våre borettslag, sameier og  medlemmene kan spare penger. Direktør for kommersiell utvikling i Usbl, Hallvard Bratberg, forteller at Polar Kraft ble valgt som samarbeidspartner på strøm fordi de er en solid nasjonal strømleverandør. 

- De har vist seg som en solid lavprisaktør i Norge. I tillegg har de synliggjort merverdi til Usbl’s medlemmer ved gode priser, fleksibel og enkel bestilling, i tillegg til å introdusere medlemsbonus på strøm. Polar Kraft har også god kompetanse om boligbyggelag og medlemmers behov, sier Bratberg.

Enkelt å bytte strømleverandør

Målet med Usbl Strøm er å sikre deg som medlem en lav og stabil strømpris gjennom hele året. Det er mulig ettersom Usbl Strøm er en delvis forvaltet avtale, forteller Morten Stormo, konseptansvarlig i Polar Kraft.

- Dette innebærer at noe av strømmen er kjøpt inn i lavprisperioder, for så å komme borettslag, sameier og medlemmer til gode når prisene stiger, sier Stormo. 

Ønsker dere å bytte til Usbl Strøm, vil Polar Kraft ta seg av alt det praktiske rundt skifte av strømleverandør. Henrik Guido Madsen i Dyretråkket borettslag forteller at han gjerne anbefaler avtalen videre.

- Jeg er opptatt av å dele god informasjon med andre, så jeg har allerede anbefalt Usbl Strøm til andre borettslag i nærheten her.

Medlemstilbud for borettslag og sameier, samt medlemmer

  • Lav strømpris gjennom hele året
  • To prosent bonus
  • Ingen skjulte påslag
Inspirasjon og tips