Hopp til hovedinnhold
Bolig
Moderne interiørkonsepter i Gregers Kvartal
I
Gregers Kvartal på Løren har Usbl og Eiendomsplan fått hjelp av interiørarkitekt Gitte Rimstad i RCO Interiørdesign til å utvikle tre forskjellige interiørkonsepter som nye boligeiere kan velge mellom. Dette skal gjøre det enklere å få et mer personlig hjem også i helt nybygde boliger.
Estimert lesetid: ca. minutt(er)
10. juni 2021

Med interiørkonseptene forsøker vi å gjøre det lettere å finne sin stil før man flytter inn i den nye boligen sin. Vi har fått tilbakemelding fra kjøpere om at de ønsker noen som «har tenkt for dem», så dette vet vi at mange har ventet på.

Disse tre konseptene gir friheten til å velge, samtidig som valget av en stil sikrer at den er gjennomgående i hele boligen. Da unngår man et interiør som stilmessig spriker i ulike retninger, sier Marianne Hagen, leder for Usbl’s avdeling for nyboligkunder.

Interiørarkitekt Gitte Rimstad har lang erfaring innenfor eiendomsutvikling, og er glad for at tiden da utbyggere leverte hvite vegger og kjøkken er i ferd med å bli historie. 

– Dagens boligkjøpere er mer selektive enn tidligere, samtidig som mange av de som kjøper en ny bolig synes det er vanskelig å tilpasse boligen sin gjennom tilvalg og er usikre på sine valg, sier hun. Da er det en god hjelp å kunne velge mellom interiørkonsepter utviklet av en profesjonell aktør, der alle detaljer er tenkt på. 

– Det blir ingen overraskelser i form av materialer eller farger som ikke passer sammen, understreker Rimstad. 

De tre interiørkonseptene tar alle utgangspunkt i et tidløst, nordisk uttrykk, men har hver sin stil som gir seg til kjenne gjennom fargepalett, materialvalg og kombinasjonene av de ulike elementene.

Nye 2-, 3- og
4-roms leiligheter

Interiørarkitekt Gitte Rimstad i RCO Interiørdesign.

Nordisk natur

Dette er et lyst og delikat konsept som henter inspirasjon fra den enkle, tidløse skandinaviske stilen. Gylne, beige og nøytrale toner utgjør fundamentet her. Utstrakt bruk av duse farger og lyst treverk gir et naturlig uttrykk, fargene er kulørsvake og skaper en rolig base for øvrig valg av innredning. Kjøkkenet leveres med fronter i en varmbeige tone. Benkeplate i sandstenlook går ton-i-ton med kjøkkenfrontene.

Den nordiske stilen trekkes videre inn på badet med gulvfliser i en lys varmbeige tone, også med stenlook. Rene, enkle veggfliser harmonerer med gulvflisen i farge. Innredningen på badet med hvite fronter, skaper et rolig uttrykk mot flisene. Innvendige dører i klassisk hvit gir leiligheten et lyst preg.

Nordisk mørk

Her oppleves atmosfæren som varm, dempet og intim. Fargene er lune, løfter interiørets helhet og bringer eleganse inn i hjemmet.

Rustikke nyanser kombinert med mørke jordfarger, hvor inspirasjonen er hentet fra leire, sand og mineraler, gir et nedtonet og tidløst uttrykk.

Stilen fremstår som dempet og elegant. Kjøkkenet leveres med fronter i sort eikestruktur. Benkeplate i sandstenlook danner en behagelig og varm kontrast til de mørke frontene.

De dype tonene trekkes videre inn på badet med gulvfliser i en dyp greige tone, også med stenlook. På veggen legges rene, enkle fliser i samme dype tone som gulvflisen. Sammen med eikeparkettens litt grålige tone, skapes en helhet i interiøret hvor materialer og farger går ton- i-ton.

Nordisk kald

Dempede gråtoner i samspill med varme nyanser skaper et spennende samspill. De kjølige gråtonene setter premissene for stilen, som både er urban og ung. Kjøkkenet leveres med fronter i en mellomgrå tone, og med benkeplate i marmorlook i en noe dypere gråtone.

Den kjølige fargepaletten trekkes videre inn på badet med grå gulvfliser med stenlook samt enkle, grå veggfliser som harmonerer med gulvflisen.

Innredningen på badet med fronter i hvitt, løfter det mørke uttrykket og skaper et innbydende bad.

Les mer om Gregers Kvartal på gregerskvartal.no.

Inspirasjon og tips