Hopp til hovedinnhold
Bolig
Gregers Kvartal – nye leiligheter i hjertet av Løren
M
idt i populære Løren i Oslo skal Gregers Kvartal bli til. Her vil du finne helt nye boliger av høy kvalitet, med unik utsikt og gode solforhold.
Estimert lesetid: ca. minutt(er)
17. mars 2021
Tekst: Hilde Erlingsen | Illustrasjoner: Gregers Kvartal

Store uteområder i Gregers Kvartal

Løren er en av Oslos raskest voksende bydeler, og midt i den populære bydelen skal Gregers kvartal ligge. 

– Det som er spennende med Gregers Kvartal er at det er en av de siste tomtene igjen på Løren. Her har det vært stor byggeaktivitet de siste ti årene, men denne sentrale tomten er spart til sist. Det er kronen på Løren, sier  Lotte Jensen, marked- og salgsansvarlig i Usbl.

Her, midt mellom nye Løren T–banestasjon og boligprosjektet Brødfabrikken, bygger Usbl 258 moderne leiligheter fordelt på tre tun. Eiendommen er en av de aller beste på Lørenområdet, med meget gode sol- og utsiktsforhold. Men ikke bare det, her blir det også barnehage og store uteområder perfekt for lek og utfoldelse.

Urbant utenfor gryta

Boligene i Gregers Kvartal er gruppert mot hvert sitt halvprivate uterom og er adskilt med halvoffentlige adkomstveier. Disse vil fungere som gatetun, en hyggelig plass for aktivitet. Inn mot Lørenveien er de gruppert til et åpent kvartal, mens de mot sør består av parallelle enheter.

Dette grepet sørger for at flest mulig beboere får gode solforhold og utsikt mot sør. Det kommer godt med hele året, men spesielt om sommeren når du kan nyte Oslo-sola ute. Ta med deg kaffen ut og kjenn varmen fra sola i rolige omgivelser, selv i den pulserende hovedstaden. 

– Gregers Kvartal er perfekt for dem som vil bo urbant med nærhet til kollektivtrafikk og gå- og sykkelmuligheter. Samtidig er du ikke midt i støyen fra Oslo-gryta. Rett i nærheten har du både butikker, kafeer og servicetilbud. Med nærheten til barnehagen, er området også perfekt for urbane barnefamilier, sier Jensen.

Teglesteinsfasader som skiller seg ut

I Gregers Kvartal er det i større grad lagt vekt på det arkitektoniske utseende til bygningene. Fasadene er i varm teglstein som vil skille seg ut. Takene er oppbrutt i private terrasser og felles uterom med frodige muligheter.

– Siden dette er siste finish på Løren har vi gått for høy standard med kvalitetsmaterialer. Interiørkonseptene er utviklet av en interiørarkitekt, slik at farger, fliser og kjøkkenfronter kompletterer hverandre, sier Jensen.

Nye, delikate og lettstelte boliger

Frister det å flytte rett inn i en bolig der alt er nytt og delikat? Kvartalet byr på lettstelte høykvalitetsleiligheter med tilgang på både heis og garasje. Det er perfekt for alle, uansett om dere er unge byløver, en aktiv barnefamilie eller om dere ønsker å nedskalere til en bolig med mindre jobb. 

Med et variert utvalg av leiligheter og uterom har Gregers Kvartal boligløsninger for alle, uansett hvilke behov dere har. 

Fine uteområder med flotte solforhold

Uteområdet byr også på noe for enhver. Her er det flotte solforhold og store muligheter for aktiviteter, lek og moro for både store og små.

Beveger du deg noen få meter til, finner du en rekke spennende muligheter på Løren. Her har det skjedd mye den siste tiden med mange nye boliger. Nå har Løren blitt et lite lokalsamfunn med koselige kafeer, hyggelige restauranter og en miks av spennende butikker. Ikke minst har du den grønne oasen, Lørenparken. På Løren får du en lun atmosfære og et hyggelig nabolag i et av Oslos mest spennende områder.

Noen fakta om Gregers Kvartal

  • Adresse: Lørenveien 51, 0585 Oslo
  • Boligtype: 2-, 3- og 4-roms leiligheter
  • I salg: bygg C, D og E
  • Utsolgt: bygg A, B og F
  • Innflytting bygg C: mars til og med juni 2024
  • Innflytting bygg D og E: mai til og med august 2024

Du kan følge prosjektet her.

Sem & Johnsen vil stå for boligsalget:

Finn Bragnes tlf.  913 15 818, e-post fbr@sem-johnsen.no
Iga Okon tlf. 919 94 884, mail io@sem-johnsen.no

 

Her finner du flere nye boligprosjekt hos Usbl.

Inspirasjon og tips