Hopp til hovedinnhold

Brochmanns gate 6

Like ved Advokat Dehlis plass på Bjølsen finner du Brochmanns gate 6. Leilighetene er 2-roms og størrelsen varierer mellom 36 kvm og 63 kvm. 200 meter fra bygningen ligger Akerselva miljøpark med sammenhengende gang- og sykkelvei fra Vaterland til Marka. I motsatt retning ligger Bjølsenparken med lekeplass for de minste.

Beliggenhet

Beliggende i et veletablert og attraktivt boligområde. Sagene/Bjølsen har i de senere år vokst frem som et av de mest attraktive områdene i byen. Storo Storsenter er bare 10 minutters gange fra leiligheten. Ellers kort vei til T-baneringen, buss, Flybussen, Handelshøyskolen BI i Nydalen, Sats Sagene og Storo, Soria Moria kino på Torshov og Grünerløkka. Flotte tur og rekreasjonsmuligheter med Akerselva og sykkelveier opp mot Nydalen og Maridalen. Flotte grønne friområder som Voldsløkka, Bjølsenparken og Myraløkka. 

Leilighetene

Brochmannsgate består av 34 toromsleiligheter på 36 m2 til 63 m2. De fleste av leilighetene har i tillegg bod, og to av dem har terrasser.

Adresse

Info

Heis

Internett og underholding

Strøm

Parkering

Standard

Leilighetene leies ut umøblerte, men med hvitevarer. De inneholder entré, stue, åpen kjøkkenløsning, soverom og flislagt bad/wc med opplegg for vaskemaskin. Leilighetene er malt i lyse farger med vinylbelegg på gulvene.

Alle stuene har franske balkonger som gir mye lys. Det er heisadkomst og adkomst for rullestol til samtlige leiligheter. I kjelleren er det muligheter for å leie parkeringsplass. 

Kart