Hopp til hovedinnhold

Usbl Buskerud og Asker

Usbl er et av Norges største boligbyggelag med til sammen 12 kontorer fordelt på Østlandet. Vi har i dag over 115 000 medlemmer og forvalter 1 700 borettslag og sameier.

Våre kontorer i Lier og Drammen

Vi har kontorer midt i Lierbyen og Drammen sentrum. Kontorene bistår kunder i Buskerud- og Asker-regionen.  

Sitter du i et styre eller skal du opprette et nytt borettslag eller sameie? 

Enten du sitter i et styre i dag, og vurderer å bytte forretningsfører, eller er i ferd med å etablere et nytt borettslag eller sameie har du kommet til rett sted. Vår lange erfaring og dedikerte medarbeider hjelper deg i denne prosessen!

 • Forretningsførsel og regnskapstjenester
  Vi hjelper deg med forretningsførsel, regnskap og de faste årlige oppgavene slik at du kan være trygg på at økonomi og drift i ditt borettslag eller sameie gjøres på den beste måten.
 • Opprette borettslag eller sameie – etablering og seksjonering
  Vi hjelper utbyggere, entreprenører, meglere og advokater med hele eller deler av prosessen med å opprette borettslag og sameier.
 • Rehabilitering og vedlikehold
  Usbl Prosjekt er eksperter på vedlikehold og oppgradering av bygninger og uteareal, og leverer administrative tjenester fra start til slutt i alle typer prosjekter.
 • Vaktmester- og håndverkstjenester
  Usbl Boservice leverer vaktmester og håndverkstjenester for borettslag og sameier. De tar seg av regelmessig tilsyn av fellesareal og uteområder, og stiller opp på oppdrag ved behov.

Kontakt oss

Åpningstider

Adresser

Med miljø og bærekraft på agendaen 

Usbl har et stort fokus på både å bygge og forvalte på en mest mulig bærekraftig måte. Vi skal redusere klimaavtrykket både i vår boligproduksjon, men også i måten boligene forvaltes på i ettertid. Derfor er vi opptatt av alt fra fossilfrie byggeplasser, til å legge til rette for flere sosiale fellesområder og delingstjenester. Vårt fokus er at det alltid skal være et godt sted å bo og leve i boligene vi bygger og forvalter 

Vi ønsker å tilby en helhetlig bo opplevelse, og har en visjon om å skape den beste bolig- og kundeopplevelsen for alle våre medlemmer og kunder

Johan Fredrik Høvås

Regionleder Buskerud

Ole Bjørn Ekre

Avdelingsleder Boservice Buskerud avd. Tranby

Torgeir Moen

Avdelingsleder Usbl Prosjekt Buskerud

Kontakt oss gjerne!

Våre medarbeidere tar mer enn gjerne en prat med deg. Husk også at du kan alltid kontakte oss på usbl@usbl.no eller 22 98 38 00 så setter vi deg i kontakt med riktig person.

 

Vår historie i Buskerud  

Usbl bygget sine første boliger i Lier allerede på slutten av 60-tallet, nærmere bestemt Haskolljordet i Lierbyen, tett etter kom Frydenlund som ligger tett på kommunegrensa til Drammen. I 2018 etablerte vi også kontor i Drammenog har siden den gang styrket vår tilstedeværelse i hele Drammensregionen. Vi er svært glade for å ha fått mange nye kunder etter etableringen i Drammen, som fortsatt er et område i vekst for oss.

Våre sponsorat

Vi støtter Lier Idrettslag og ønsker å være en støttespiller i nærmiljøet!