Hopp til hovedinnhold

Styretjenester

Vår jobb er å gjøre din jobb som styreleder og styremedlem enklere. Dette gjør vi ved å tilby bred kompetanse, solid erfaring og nyttige, digitale verktøy.

3 gode grunner til å velge Usbl:

1. Vi er Norges nest største boligbyggerlag. Vi er store nok til å tilby alle tjenester styret trenger, og likevel små nok til å levere tett oppfølging og personlig rådgivning. 

2. Vi har et fullverdig leveranseutvalg hvor du som kunde enkelt velger hvilke tjenester vi skal utføre for deg, hvilke du vil håndtere selv eller vil ha håndtert av andre.

3. Vi har 75 års erfaring og har håndtert de aller fleste problemstillinger. Vi forvalter 60 000 boliger for 1700 forvaltningskunder, hvorav halvparten er frittstående boligselskap. Alle kan bli kunde av Usbl.

Personlig rådgivning

Din personlige rådgiver vil hjelpe deg som er styremedlem med alle type spørsmål. Hos Usbl er all kompetanse samlet under ett tak.

Vi kombinerer erfaring, verktøy og tett oppfølging - og gir deg den beste kundeopplevelsen.

Digitale verktøy

Som kunde i Usbl får du tilgang til en rekke digitale verktøy – som gjør styrearbeidet enklere.

  • Styreportalen – ditt daglige verktøy
  • Min side – beboerkommunikasjon
  • Digitalt HMS-system
  • Digital vedlikeholdsplan

Gode nabolag

Et godt nabolag er mer enn et velfungerende borettslag eller sameie. Usbl tar vare på det som allerede er bygget, bygger det medlemmene våre trenger og skaper en helhetlig bo-opplevelse. 

 

En beboer i Usbl borettslag eller sameie planter i bygningens felles drivhus.

Spar tid og penger

Du kjøper erfaring og trygghet

Styreseminaret

Usbl hjelper oss med å ta de riktige valgene for vårt borettslag. Jeg opplever at vi både sparer penger og leverer det beboerne ønsker, ved hjelp av Usbl.

- Styreleder i XX borettslag

Jeg opplever at vår rådgiver hos Usbl alltid er tilgjengelig for mine og resten av styrets sine spørsmål. Det er fint å ha ett sted å henvende seg, uansett hva det skulle gjelde.

Styremedlem i XX borettslag