Hopp til hovedinnhold

Usbl tar et sterkere grep om Lillestrøm regionen

I mai flyttet Usbl til flotte, nyoppussede lokaler midt i Lillestrøm sentrum. Med det markerer selskapet en enda tydeligere vekstambisjon over hele Romerike.

I 2015 etablerte Usbl kontor på Lørenskog, for å satse i Romerike regionen. Siden den gang har selskapet økt antall medlemmer og kunder i regionen, og ønsker nå å ta et enda sterkere grep også i Lillestrøm og området rundt. Usbl har derfor flyttet til moderne lokaler midt i Storgata i Lillestrøm sentrum.

Usbl bygget sine første boliger på Romerike allerede på slutten av 60-tallet, nærmere bestemt Åsenhagen-feltet på Skedsmokorset. Så tilstedeværelsen i regionen er ikke ny. Flere av selskapets kunder har dermed allerede rukket å ha 50-års jubileum.

Administrerende direktør i Usbl
- Romerike er et viktig vekstområde for oss videre, og som en bidragsyter til denne veksten ønsker vi å være i sentrum av begivenhetene, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl. Bare det siste året har Usbl’s omsetning økt med 20 prosent i Lillestrøm-regionen, og da er det naturlig å åpne kontor i Lillestrøm. Vi ønsker å fortsette veksten vi har i hele Romerike, og det at vi nå er midt i Lillestrøm sentrum gjør det enda enklere for våre kunder å komme til oss, avslutter Bruun.

Kontoret, hvor det er plass til 14 personer vil tilby hele Usbl’s tjenestespekter med forretningsførsel, prosjekt- og byggeledelse, vaktmestertjenester for å nevne noen, samtidig som de skal skape et lokalt fokus med gode medlemsfordeler i området.