Hopp til hovedinnhold

Usbl sikret seg forvaltningskontrakt i Meierikvartalet i Lillestrøm

Usbl har inngått avtale med Meierikvartalet Utvikling AS, som eies av Stor-Oslo Eiendom, om forvaltning av det nye Meierikvartalet, også omtalt som Lillestrøms indrefilet. Prosjektet vil bestå av 350 boliger i tillegg til næring, og blir med det et av de største utbyggingsprosjektene i Lillestrøm.

Kontrakten innebærer at Usbl får ansvar for både seksjonering og etablering, samt forretningsførsel av boligselskapet når utviklingsprosjektet er ferdig. Når hele kvartalet er ferdig utviklet, vil det romme næringslokaler i første og andre etasje og rundt 350 leiligheter fordelt på fem bygg.

Prestisjeprosjekt med miljøvennlig fokus

Meierikvartalet er tidligere omtalt som Lillestrøms indrefilet, og vil bestå av miljøvennlige selveierleiligheter, med BREEM-sertifisering. Den 17 mål store tomten vil etter planen få tre boligtårn på henholdsvis 15, 17 og 19 etasjer. Omkranset av Solheimsgata i vest, Sørumsgata i nord og jernbanelinjen i øst vil Meierikvartalet dermed utgjøre Lillestrøms nye landemerke.

Lillestrøm er et spennende område i vekst, og vi er svært fornøyd med å ha fått en så stor kontrakt som Meierikvartalet her, som vi skal levere våre forvaltningstjenester til. Vi var i konkurranse med flere andre aktører, og er stolte over at vårt fokus på helhetlig og profesjonell boligforvaltning gjorde at valget til slutt falt på Usbl som leverandør, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun.

Flere kunder det siste året på Romerike

Bare det siste året har Usbl fått flere nye kunder i Romerike-regionen, blant annet gjennom kontrakter med andre utbyggere i området. Usbl etablerte Romerikskontoret på Lørenskog i 2015, og med det økte satsning også i regionen. Dette bærer nå frukter.

Til tross for en god start er vi fortsatt i en oppstartsfase, og vi har som ambisjon å sette et solid fotavtrykk i dette området i tiden fremover, avslutter Bruun.