Hopp til hovedinnhold

Usbl inngår samarbeid med AMOI

Usbl inngår et strategisk samarbeid med AMOI som er et nytt tjenestekonsept Posten står bak. Samarbeidet vil bidra til enkel og smidig logistikk av varer fra nærmiljøet til Usbl sine medlemmer i Oslo og Bærumsområdet. Samarbeidet lanseres nå via ny medlems- og beboerportal Min side.

Nytt tjenestekonsept

AMOI er et nytt tjenestekonsept fra Posten hvor brukeren kan bestille varer fra flere lokale butikker og få disse levert samlet hjem samme dag. I dag tilbyes det mat og drikkevarer fra spesialbutikker på bygulvet innenfor Oslo og Bærum, og det er store ambisjoner for videre utvikling av tjenesten, både flere varekategorier og ulike type tjenester.  

Bjørvika først ut

I første omgang er det Usbl sine kunder i Bjørvika som gjennom en ny medlems- og beboerportal vil kunne nyttiggjøre seg av plattformen med gratis leveranse i sommer. På sikt, er det en ambisjon om å knytte opp mot flere tjenester fra Usbl, og at dette kan leveres til samtlige medlemmer og beboere.  

Samarbeidet vil bety fordelaktige betingelser og tjenester for Usbl’s medlemmer og beboere.  

Gode kundeløsninger skapes gjennom samarbeid på tvers av bransjer. Et sterkt handels- og logistikksamarbeid med AMOI og Posten, vil styrke Usbl sin rolle mot våre medlemmer og beboere. På sikt tror vi at dette vil løse flere viktige logistikkbehov for våre kunder som gjør hverdagen deres enklere, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl.

Skreddersydde løsninger for Usbl-medlemmer 

Usbl vil introdusere AMOI samarbeidet som et pilotprosjekt blant utvalgte borettslag og sameier som de forvalter. Usbl og AMOI vil deretter samarbeide om å videreutvikle løsningen til Usbl-medlemmer   

Samarbeidet mellom Postens nye konsept AMOI og Usbl er et perfekt eksempel på hvordan vi på en smart måte skaper bærekraftige verdiforslag og synergier på tvers av selskaper. Både Usbl og AMOI har mål som går hånd i hånd, og som gir mulighet for å utforske videre. Jeg gleder meg til å se hva dette samarbeidet kan videreutvikles til, sier Thomas Tscherning, Konserndirektør Holding & Ventures, Posten Norge.

 

Tekst: Usbl | Foto: AMOI