Hopp til hovedinnhold

Usbl inngår avtale med NewMotion om unike ladeløsninger for borettslag, sameier og privatpersoner 

NewMotion er en av de ledende Europeiske tilbyderne av smarte ladeløsninger for elbil.

Usbl og Shell eide NewMotion, har inngått en eksklusiv avtale om levering av ladeløsninger for elbil til borettslag, sameier og privatpersoner. Dette betyr en enklere og rimeligere installasjon og drift av ladeløsninger der folk bor, samt en fordel for alle medlemmer av Usbl med rimeligere priser på både elbillader samt lading ved alle NewMotions ladepunkter i Europa. 

Fremtidsrettet løsning 

Den nye løsningen gir gunstige innkjøpsbetingelser  infrastruktur og ladepunkter.

NewMotion har fremtidsrettede ladeløsninger som egner seg for alt fra større felles garasjeanlegg til installasjoner i en enkeltstående husstand. I tillegg inneholder løsningen en rekke automatiske tjenester, som automatisk avstemming for brukere, administrasjonsverktøy, egen administrasjonsside samt døgnåpen kundeservice for borettslag og sameier. 

Medlemsfordel 

Ordningen gir brukeren tilgang til Europas ledende ladenettverk, og Usbl’s medlemmer får i tillegg bonus hver gang de lader på et av ladepunktene i Norge eller Europa, samt rabatter ved kjøp av elbilladere. 

  • Sammen med NewMotion kan vi nå tilby unike og komplette løsninger for lading av elbiler for våre kunder, og dette har vi ventet på. I tillegg gir det våre medlemmer en tydelig medlemsfordel både når de skal ha ny elbillader og når de er på farten, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun. 

Europas ledende ladetilbyder 

NewMotion er per i dag den ledende tilbyderen av ladeløsninger i Europa, og tilbyr alt fra hurtigladenettverk i hele Europa, til installasjon, ladepunkter og tjenester for borettslag, sameier og privatpersoner. NewMotion har levert ladeløsninger i 10 år og tilbyr blant bransjens beste verktøy og plattformer for administrasjon, kostnadskontroll og betalingsløsninger for borettslag og sameier. 

  • Vi er svært fornøyd med denne avtalen med UsblNewMotion ekspanderer raskt i Norge, og denne avtalen markerer en solid tilstedeværelse i det norske markedet. Sammen har nå Usbl og NewMotion muligheten til å tilby unike ladeløsninger til Usbl’s medlemmer og forvaltningskunder, enten det er hjemme eller på veiensier Melanie Lane, Administrerende Direktør i NewMotion. 

Om NewMotion 

NewMotion er en av de ledende Europeiske tilbyderne av smarte ladeløsninger for elbil. Som operatør for mer enn 66 000 hjemmeladere, næringsinstallasjoner samt offentlige ladeanlegg, er NewMotion en betydelig bidragsyter til at fler og fler elektriske kilometere blir kjørt. I sitt nettverk kan NewMotion tilby lading på mer enn 150 000 ladestasjoner i over 35 land, og har et ekspansivt hurtigladenettverk å tilby sine kunder. Mer enn 280 000 registrerte ladekunder benytter allerede NewMotion sin ladebrikke eller app for en sømløs ladeopplevelse, enten det er hjemme eller på veien.  

Som datterselskap av Shell er NewMotion sertifisert gjennom ISO 9001 og ISO 27001, og har siden 2009 spilt en aktiv og betydelig rolle i markedet for elbillading i Europa. 

 

Tekst: Usbl | Foto: NewMotion