Hopp til hovedinnhold

Salgssuksess på Solbråtan på Tranby

Det har vært stor interesse for boligene som denne uken ble lansert på Solbråtan på Tranby i Lier. På salgsstart ble 19 av 30 boliger revet vekk.

Usbl har i flere år jobbet med planlegging av boliger på tomten i Båhusveien på Tranby. Den 16. mars i år var det endelig klart for salgsstart for prosjektet som består av 30 boliger. 

Populært område 

Solbråtan ligger sentralt på Tranby i Lier med syd og vestvendt orientert tomt.  

Ved utvikling av prosjektet har Usbl vært opptatt av å utvikle noe som en stor kjøpegruppe er interessert i.  Prosjektet består av to tomannsboliger med alt på en flate, og 26 rekkehus i 2 ulike størrelser på henholdsvis 78 kvm og 106 kvm.  

300 interessenter 

Det har vært stor interesse for prosjektet, og DNB Eiendom som er valgt som megler i prosjektet, har hatt over 300 interesserte boligkjøpere å følge opp. Det er gjennomført 2 tomtevisninger før salgsstart med godt oppmøte.  

Det har vært stor variasjon i demografi blant kjøperne, noe som tyder på at Usbl har truffet godt med boligtilbudet. Prosjektet er populært både blant yngre og voksne boligkjøpere.  

− Vi har jobbet lenge for å få realisert dette prosjektet, og det er veldig hyggelig med en god salgsstart som bekrefter at vi har kommet frem til et boligtilbud som mange ønsker seg, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun. 

Forkjøpsrett for Usbl’s medlemmer 

12 av kjøpstilbudene på salgsstarten kom fra medlemmer i Usbl, noe som viser at forkjøpsretten har vært viktig for å sikre seg førstevalget.  

− Dette er et prosjekt som har truffet medlemmene våre, og viser hvor stor fordel det er å være medlem i Usbl. Her har mange benyttet seg av forkjøpsretten og kommet foran i køen ved valg av bolig, sier Bruun.  

Innflyttingsklart i 2022 

Med godt over 50% solgte boliger, har Usbl allerede besluttet byggestart. Grunnarbeidene er i gang, og Usbl forventer at boligene er innflyttingsklare i løpet av 3-4 kvartal 2022. 

Johan Bruun

Administrerende direktør