Hopp til hovedinnhold

Salgssuksess på Løren – 90 prosent solgt på forhåndssalg til Usbl medlemmer

Det har vært svært høy interesse for boligene som er lagt ut til salgs i prosjektet Gregers Kvartal på Løren i Oslo i mars. Prosjektet, som Usbl sammen med Eiendomsplan står bak, solgte 45 av 51 leiligheter ved første dag etter salgsstart. Samtlige leiligheter ble solgt til Usbl medlemmer på forkjøpsrett. Trinn 2 er nå lansert, på grunn av den høye interessen.

Attraktivt prosjekt for Usbl medlemmer

Allerede ved første dag etter salgsstart kom det inn 88 bud, og gjennomsnittlig var det 14 valgalternativer per budgiver. Samtlige som fikk tildelt leilighet i første salgstrinn var medlemmer i Usbl

- At Gregers Kvartal har fått en slik salgsstart er vi veldig fornøyd med, og at alle boligene ble kjøpt på forkjøpsrett, viser at vi har klart å treffe med et tilbud som treffer godt blant medlemmene våre, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl. Ansienniteten i Usbl varierte fra medlemskap tilbake i 1959 til april 2021. Det vitner om at et medlemskap alltid vil lønne seg og at det aldri er for sent å melde seg inn hos oss, avslutter Bruun.

Arkitektonisk perle

Prosjektet utvikles av Usbl og Eiendomsplan, og består av 258 enheter. 
På eiendommen planlegges det toppmoderne 2- til 4-roms leiligheter med en størrelse som varierer fra 47 til 118 m2, fordelt på seks bygg.  

Gregers Kvartal har rett en unik beliggenhet på Løren i Oslo, og det er lagt vekt på det arkitektoniske utseendet til bygningene. De lettstelte leilighetene vil ha høy kvalitet, heis, garasje og flotte felles takterrasser med utsikt utover byen og gode solforhold. Kvartalet får et stort gårdsrom med utearealer for beboerne, en barnehage og et nytt offentlig torg i Lørenvangen.