Hopp til hovedinnhold

Nytt boligprosjekt i Sandefjord med forkjøpsrett for medlemmer

I Dronningens gate 34 i Sandefjord skal det bygges 27 to-, tre- og fireroms leiligheter med god standard, effektive planløsninger og store vindusflater.

Leilighetene får en sentral beliggenhet, med nærhet til det du trenger i hverdagen. Du kan velge blant ulike planløsninger og størrelser, slik at du kan finne det hjemmet som passer for deg og din familie. Fra den minste 2-roms leiligheten på 50 kvm til den største 4-roms leiligheten på 124 kvm BRA.
 
Bygget vil få et moderne uttrykk med vedlikeholdsvennlige fasader i en kombinasjon av puss og ferdigbehandlet treverk. Garasje og sportsbod blir under byggene. Fellesarealene forøvrig vil bli opparbeidet med sittegrupper, belysning og planter for å skape et trivelig utemiljø. Utemiljøet skal fremstå som rolig og sosialt med trivelige miljøinnslag.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig i Dronningens gate 34, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett er torsdag 26. mars klokken 10.00. Innen denne fristen må medlemmer ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1.
 
For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no.
 
Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene. 

Informasjonsmøte

Mandag 23. mars klokken 18.00 holdes det informasjonsmøte i lokalene til EiendomsMegler 1 i Jernbanealleen 23/25.