Hopp til hovedinnhold

Ny innlogging til Min side

For å styrke datasikkerheten, og gi deg en mer brukervennlig opplevelse lanserer vi torsdag 25. april en ny Min side for medlemmer.

USBL

Den største endringen er hvordan du skal logge deg inn. Selve siden blir mer brukervennlig, og inneholder flere funskjoner enn tidligere. Du vil fortsatt kunne se og overføre din bonus, administrere dine samtykker og se dine medlemsfordeler som før. En ny funksjon er at du nå kan administrere overføring av medlemskap og gavemedlemskap direkte i Min side.

I tillegg vil du nå kunne finne informasjon om ditt boforhold, som felleskostnader og kontaktinformasjon til styret, hvis du bor i en Usbl-bolig. Du vil også kunne se boliger på forkjøpsrett.

Den nye innloggingen gjøres med det vi har kalt BBLiD, som er en sikker innlogging for deg som medlem. Hvis du er eller har vært styremedlem i et av våre borettslag eller sameier, har du opprettet en BBLiD tidligere hvis du har vært bruker av vår styreportal. Dette er samme innlogging som du nå kan bruke for å administrere medlemskapet ditt.

Slik logger du inn på Min side med BBLiD:

Nye brukere vil motta en pin-kode for å bekrefte identitet. Hvis du senere skal endre passordet ditt, vil du motta en ny pin-kode fra oss.


Opplever du problemer med å logge inn, kan du kontakte oss på usbl@usbl.no eller telefon 22 98 38 00 så hjelper vi deg.