Hopp til hovedinnhold

Medlemmer har forkjøpsrett på Rørestrand Park trinn 1 i Horten

Prosjektet har en landlig beliggenhet, men er likevel bare noen minutter fra Horten sentrum som du enkelt kan komme deg til med bil, buss, sykkel eller via gangvei

Rørestrand Park trinn 1 ligger i den sørlige enden av Horten med gangavstand til skole, barnehage, bensinstasjon, matforretninger, bussholdeplass, bowling og Horten sentrum.  

Bomiljøet i Rørestrand Park byr på mye lys, luft og fine grøntområder. Lunt i le og med Bastøya og Oslofjorden som skinner igjennom trærne, kan du trekke deg tilbake fra vinden samtidig som du aldri er langt unna sjøen.

Rørestrand Park trinn 1 består av 44 tre-, fire- og femroms leiligheter fordelt på fem hus over tre etasjer. Størrelsen på leilighetene varierer fra 75 til 136 kvadratmeter. Det er heis i alle fem hus, og i hus D og E er det heisadkomst rett fra garasjekjeller og opp til alle leilighetsplan. For hus A, B og C vil det være gangvei over tunet til garasjekjeller.

De fem husene vil bli plassert i to rekker langs skogen og kysten, omtrent 150–250 meter fra vannet. Det er planlagt 8-10 boenheter per hus. Alle leilighetene i første byggetrinn vil få terrasse eller balkong og tilgang til felles garasjekjeller. Samtlige leiligheter vil få store balkonger, og dels sjøutsikt og kveldssol. Enkelte av leilighetene vil få opptil 3 uteplasser/balkonger for å få mest mulig ut av solens gang gjennom årstidene.

Informasjonsmøte

Det avholdes informasjonsmøte 17. mars kl. 18.00 i Storgata 28 i Horten.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig i Rørestrand Park, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett er tirsdag 24. mars klokken 13.00. Innen denne fristen må medlemmer ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1. For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no.

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.