Hopp til hovedinnhold

Intimkonsert med Daniela Reyes Holmsen

Usbl og Oslo Jazzfestival arrangerer intimkonsert med fjorårets vinner av Usbl Jazztalent-pris Daniela Reyes Holmsen på Ammerudlunden sykehjem.

Usbl er en av hovedsamarbeidspartnerne til Oslo Jazzfestival 2. året på rad, og i år arrangerer vi en intimkonsert på Usbl-eide Ammerudlunden sykehjem lørdag 8. august med fjorårets vinner av Usbl Jazztalent prisen; Daniela Reyes Holmsen. Prisen blir kåret årlig i forbindelse med åpningen av Oslo Jazzfestival.

Vi synes det er ekstra hyggelig å gjøre dette for Ammerudlunden sykehjem i år, med tanke på den spesielle tiden vi og landet for øvrig har og står i under pandemien, og vi ser at beboere ved sykehjemmene er en spesielt sårbar gruppe hvor isolasjon fra nære og kjære har vært en av utfordringene.

Forslaget om intimkonsert i sykehjemmets egen sansehage ble derfor tatt meget godt imot av sykehjemmets ledelse.

Alle beboerne vil kunne oppleve konserten både fra hagen og egne terrasser, men grunnet strenge koronatiltak vil pårørende ikke kunne være til stede fysisk. Vi har derfor valgt å sende konserten direkte på Ammerudlundens egen Facebook-side for beboere og pårørende, slik at den kan oppleves «sammen». I tillegg vil den bli sendt på Usbl sin facebook-side, samt Oslo Jazzfestival sin facebook-side til glede for alle. 

Nasjonal Jazzscene

Daniela Reyes fjorårets vinner av Usbl Jazztalentpris, holder «vinnerkonserten» sin på Nasjonal Jazzscene Victoria torsdag 13. august klokken 17.30. Gå inn på vår Facebook-side og strøm konserten direkte!

Klikk på bilde for forstørrelse 🔎

Daniela Reyes Holmsen er født i 1999, kommer fra Asker og er for tiden student ved Norges Musikkhøgskole. Hun spiller gitar, trekkspill, synger og komponerer. Hun har vært elev ved Asker Kulturskole, og har allerede spilt på flere festivaler, som Miniøya, Over Oslo, Hvalstrandfestivalen, Bylarm og Oslo Jazzfestival.

Ammerudlunden sykehjem ligger fint til i nærheten av Ammerudparken og turveien langs Alnaelva. Sykehjemmet er godt integrert i bomiljøet på Ammerud, men har også private uteplasser, flotte terrasser og ikke minst en flott hage. Sykehjemmet er bygd og eid av Usbl og driftes av Diakonhjemmet etter avtale med Oslo kommune.

Jazz til medlemspris

Gjør deg klar for spennende musikkopplevelser og herlig stemning når Oslo Jazzfestival går av stabelen 12. - 16. august.

Som medlem i Usbl får du 25 % rabatt på billetter til festivalens konserter. Bruk koden "Usbljazz20" for å få din rabatt.

Les mer om konsertene og kjøp billetter her.

 

Tekst: Usbl | Foto: Anna Rognelien