Hopp til hovedinnhold

Informasjon til kunder og samarbeidspartnere

Korona har satt Norge i en unntakstilstand, og dette tar selvfølgelig også vi i Usbl på alvor.

Vi har i 70 år hatt dugnadsånden i ryggmargen vår, og i denne situasjonen er den holdningen mer avgjørende enn noen gang for oss alle, for å minimere ytterligere smitte av koronaviruset. 

Det gjennomføres nå ulike tiltak i Usbl for å tilrettelegge så godt det lar seg gjøre at normal drift kan opprettholdes. 

Hva gjør vi i Usbl?

- De av våre ansatte som har mulighet til å utføre arbeidet sitt hjemmefra, gjør det. Vi tilrettelegger nå for at flest mulig kan gjøre det på en god måte. De vil være tilgjengelige på mail og telefon som vanlig, og gjennomfører møter digitalt. 

- Alle Usbl’s kontorer har iverksatt nødvendige tiltak for å sikre god hygiene og minimering av smittespredning for de som er på jobb i våre lokaler. 

- Alle avdelinger har god dialog seg imellom for å tilpasse situasjonen, og for å ta hensyn til de som må være hjemme med små barn eller er forhindret i å jobbe av andre årsaker. 

- Alle ansatte i Usbl forholder seg for øvrig til myndighetenes til enhver tid gjeldende anbefalinger og pålegg.

Hva betyr det for deg som kunde eller samarbeidspartner?

- Vårt mål er å opprettholde normal drift, men vi vil i tiden fremover unngå personkontakt og fysiske møter så langt det lar seg gjøre. 

- For kunder som har vaktmestertjenester fra Usbl, vil i hovedsak den ordinære tjenesten fungere som normalt. Vi vil ta nødvendige forhåndsregler for å minimere personlig kontakt og unngå å ta på oss oppdrag som innebærer befaringer i leiligheter. 

- For kunder med pågående eller nært forestående prosjekt- og byggeledelse oppdrag eller håndverkstjenester, vil vi ta kontakt med hver enkelt av dere for å gå i dialog om hvordan videre arbeid legges opp. 

- Er du interessert i et av våre boligprosjekt, husk at du til enhver tid finner oppdatert informasjon om det enkelte prosjekt på våre nettsider. For informasjon om visning, ta kontakt med eiendomsmegleren som er engasjert i det aktuelle prosjektet. 

- Har du kjøpt en ny bolig av oss, vil vi sende ut informasjon om fremdrift direkte til de dette gjelder for. 

- Visninger i våre utleieleiligheter er begrenset til et fåtall personer på visning, hvor nødvendig smitteforebyggende tiltak er på plass (hansker, håndsprit, munnbind). Våre utleiekonsulenter er tilgjengelige på e-post og telefon for de spørsmål du måtte ha i tilknytning til de annonserte leilighetene.

Vi kommer tilbake med mer informasjon dersom våre rutiner endrer seg. 

Hilsen alle oss i Usbl