Hopp til hovedinnhold

Bli med å kåre Norges beste bomiljø!

Vi ønsker å kåre det beste bomiljøet blant alle våre flotte borettslag og sameier.

Mange av oss er utrolig glade i blokka eller rekkehuset vi bor i, og synes vi har verdens beste bomiljø akkurat der vi bor. Nå har du muligheten til å skryte av noen som gjør det lille ekstra for sine naboer. Fortell oss den gode historien om akkurat ditt borettslag eller sameie, og hvorfor dere bør vinne konkurransen om å ha det beste bomiljøet. 

Vi leter etter det borettslaget eller sameiet som har et bomiljø som beboerne verdsetter høyt. Det kan være de morsomste sommerfestene, de koseligste nissefestene eller kanskje en delingstjeneste som gjør livet der du bor både enkelt og bærekraftig! 

Men det kan også være helt andre ting som gjør at bomiljøet er spesielt godt. Kanskje er det den snilleste bestemoren, den hjelpsomme naboen eller de morsomste dugnadene som historien i ditt borettslag eller sameie handler om.

Premier som fremmer et godt bomiljø

Vi kårer først Usbl’s beste bomiljø, og vinneren går videre til en nasjonal kåring blant alle nominerte borettslag og sameier i Norge, i regi av NBBL (Norske Boligbyggelags Landsforbund). 

Premien for Usbl’s beste bomiljø er en gavesjekk fra vårt Bomiljøfond til en verdi av kr 50 000! Stikker man av med seieren også i den nasjonale kåringen, dekker vi utgiftene til tidenes nabolagsfest for borettslaget eller sameiet! 

Klikk på knappen under og svar på spørsmålene for å nominere ditt borettslag eller sameie. Frist for å nominere er 15. september 2021. 

NB! Det er kun borettslag og sameier som er forvaltet av Usbl som kan nomineres. Nominasjonen kan sendes inn av beboerne, styret eller andre som vet om et Usbl-borettslag eller sameie som har det beste bomiljøet.