Hopp til hovedinnhold

Lightcircle

Lightcircle er et nordisk teknologiselskap som har utviklet produkter som gir trygg og energibesparende lading. Som medlem får du 15 % rabatt på alle produkter.

Lad dine enheter trygt med en smart kontakt som kutter strømmen når det ikke er behov for det eller hvis en feil oppdages 

Som Usbl-medlem får du 15 % rabatt på alle produkter hos Lightcircle. Bruk rabattkoden Usbl2021 for å få 15 % rabatt på alle produktene!.

Lightcircle er et nordisk teknologiselskap som har utviklet produkter som gir trygg, app-fri og energibesparende lading 

Vi er mange som lader enhetene våre selv etter at de er fulladet, vi lader over natten og vi glemmer å trekke ut laderne fra stikkontakten. Det kan resultere i brann, eksplosjoner og nedsmeltninger. I tillegg kaster vi bort strøm, og batterilevetiden til enhetene våre blir konstant redusert.  

Det er nettopp derfor Lightcircle har utviklet det de kaller Kokong-produkter.  Produktene skal gjøre ladevanene våre smarte, enkle, trygge og bærekraftige 

Det er utviklet tre ulike produkter med hver sin funksjon: 

Hjemmeelektronikk 

KOKONG S er spesielt designet og konstruert for lading av hjemmeelektronikk.   

  • Skrur strømmen av/på selv – trenger ingen app eller huske å trekke ut kontakten 
  • Sparer strøm 
  • Forlenger batterilevetid – bra for enhetene og miljøet 
  • Elegant Led-lys som indikerer lading, strømstatus eller -feil  
  • Skrur seg av automatisk når fulladet eller lading ikke trengs
  • DOGA design prisvinner januar 2020  

El-sykler og el-scootere 

KOKONG E er spesielt designet og konstruert for lading av el-sykler og el-scootere 

Hybrid- og Mindre elbiler 

KOKONG EV ZEN er spesielt konstruert og programmert for å lade elektriske og hybride biler med normale Schuko-stikkontakter

Les mer om produktene og bestill de enkelt i nettbutikken hos Lightcircle.

Bruk rabattkoden Usbl2021 for å få 15 % rabatt på alle produktene!  

Visste du at elektriske branner er den nest vanligste årsaken til bann etter komfyren?

Vi omgir oss ikke bare med flere og flere elektriske duppeditter, vi lader også stadig mer. Tidligere var det kun mobil og bærbar PC, nå lader vi alt fra klokken, støvsugeren, sparkesykkel til bilen. Anleggene er ofte ikke dimensjonert for det, samtidig som vi trenger disse tingene i hverdagen. Det betyr ofte uovervåket lading, kanskje spesielt om natten.

Morten Revill, oppfinner og gründer bak selskapet Lightcircle of Norway, forteller at nettopp dette er grunnen til at han startet selskapet. Frykten for brann om natten, kanskje på et barnerom, på grunn av uovervåket lading som raskt kan utvikle seg til en livsfarlig brann.

Smartkontakten Kokong virker like trygt for alle. Det er nå en prisvinnende smartkontakt som ikke bare skrur av strømmen etter endt lading, men også kutter strømmen dersom den oppdager varmgang underveis. Det kan være avgjørende.  

Man trenger ingen app, ikke engang internett. Alle enten man er eldre, barn eller travel familie, kan bruke smartjontaktene like enkelt. Det er virkelig smart teknologi som også kan redde liv.

Ikke ta sjanser med alle dine duppeditter. Invester i en Kokong smartkontakt.