Hopp til hovedinnhold

Lier kulturscene

Som medlem i Usbl får du nå 20 % rabatt på utvalgte forestillinger hos Lier kulturscene!

Lier kulturscene er Liers storstue for kultur og arrangementer og har et tett program gjennom hele året. Scenen er en black box scene som er en del av et flerbruksbygg, sammen med Hegghallen og Hegg skole. Den driftes av virksomheten Kultur og fritid i Lier kommune.

Som medlem i Usbl får du nå 20 % rabatt på billetter på disse forestillingene:

  • Maj Britt Andersen med band
    fredag 4. nov kl. 19.30

Opplev hele Norges Maj Britt Andersen på Lier kulturscene, lydsporet til flere generasjoners barndom og «Hver gang vi møtes»-deltaker. Sammen med sitt eminente band vil dette bli en musikalsk reise og en av høstens fineste kvelder! Les mer.

  • Thomas Seltzer - Amerikansk Amargeddon
    Onsdag 9. nov kl. 19.00

Hør et spennende foredrag på Lier kulturscene, med Thomas Seltzer om den kommende amerikanske borgerkrigen. Pensum for enhver nordmann som gjerne vil forstå dette merkelige landet i vest vi alle trodde vi kjente så godt. Les mer.

  • Hilde Louise Orchestra
    Fredag 9. des kl. 19.30

Velkommen til en herlig førjulskonsert med Hilde Louise Asbjørnsen og hennes Orchestra. Bandet har turnert rundt omkring i landet med dette swingende suksesskonseptet og endelig kan du få med deg venner og kjente for å oppleve dem i Lier! Les mer.

Velg billetter merket med Usbl-pris når du kjøper billetter. Ved kjøp av billetter med medlemsrabatt må medlemsbevis vises ved innslipp.

Les mer om programmet på Lier kulturscene her.