Hopp til hovedinnhold
Det er enkelt og raskt å lade hjemme med NewMotion
Eiendom og økonomi

Ny medlemsfordel! Smarte løsninger for lading av elbil

N
å kan borettslag, sameier og Usbl-medlemmer benytte seg av smarte løsninger for lading av elbiler. NewMotion tilbyr unike ladeløsninger for både privatboliger og felles parkeringsanlegg.
30. november 2020
Tekst: Hilde Erlingsen | Foto: NewMotion

Usbl har inngått samarbeid med Shell/NewMotion, Europas ledende leverandør av ladeløsninger for elbil til borettslag, sameier og privatpersoner. 

– Sammen med NewMotion kan vi nå tilby alt fra Europas ledende hurtigladenettverk, til installasjon, ladepunkter og tjenester for borettslag, sameier og privatpersoner, sier direktør for kommersiell utvikling i Usbl, Hallvard Bratberg.

Nå blir det enklere å lade elbilen hjemme, mener direktør for kommersiell utvikling i Usbl, Hallvard Bratberg.

Tilrettelegger og finner gode ladeløsninger

NewMotion har levert ladeløsninger i 10 år og tilbyr blant annet bransjens beste verktøy og plattformer for administrasjon, kostnadskontroll og betalingsløsninger for borettslag og sameier, og tilrettelegger alltid for enkel og rimelig utvidelse.

– Vi jobber tett med sameier og borettslag for for å finne de beste løsningene for dagens behov, men også for å tilrettelegge for en god fremtidig løsning for Usbl sine medlemmer, og for borettslag og sameier som er forvaltet av Usbl. Løsningene er et godt valg for å sikre en solid og skalerbar løsning for alle beboere, både hjemme og på veien, sier CEO i NewMotion, Melanie Lane.

Egen lading av elbil i borettslaget?

Vurderer dere å legge til rette for elbillading i deres borettslag eller sameie? Gjennom Usbl kan dere la NewMotion ta hånd om hele prosessen fra løsningsforslag og befaring til installasjon og montering av ladepunkter. – Første skritt vil være en behovsavklaring, for deretter å gjennomføre en befaring av montør. Dette for å kartlegge behov, mulige løsninger, og borettslagets ønsker rundt en slik installasjon. Deretter følger et komplett tilbud fra NewMotion inkludert ønsket løsning, installasjon og drift. Installasjon, opplæring og beboerinformasjon er naturligvis inkludert i prosessen, sier Lane.

Bonus på hurtiglading

Avtalen gir også deg som Usbl-medlem fem prosent bonus på all hurtiglading i Europa med NewMotion ladebrikke. Bonusen du sparer opp kan du enkelt overføre til din bankkonto. For å få bonus må du først opprette en bruker på Min side, og aktivere medlemskapet.

Usbl-medlemstilbud på elbillader fra NewMotion

  • Elbillader til hjemmet fra kr 9 900,-* (Home Advanced 2.1).  
    *Installasjon kommer i tillegg. 
  • 10 prosent rabatt på øvrige hjemmeladere fra NewMotion. Gjelder på hele NewMotion sitt utvalg av ladepunkter. For tilbehør gjelder ordinære priser. 

Tilbud på ladeløsninger til borettslag og sameier:

  • Gratis befaring og tilbud
  • Gunstige innkjøpsbetingelser av infrastruktur og ladepunkter (10 % rabatt på NewMotions listepriser)
  • Fremtidsrettede smartladere med kapasitet opptil 22kWh 
  • Ladeløsninger som både passer til garasjeanlegg/felles p-plasser, eller til enkeltinstallasjoner for rekkehus med egne sikringsskap per husstand
  • En rekke automatiske tjenester, som automatisk avstemning for beboere, administrasjonsverktøy, egen kontrollside samt døgnåpen kundeservice for borettslag og sameier.

 

Tilbake til oversikten