Hvorfor Usbl?

Stadig flere borettslag og sameier velger Usbl som forretningsfører, og vi håndterer nå nærmere 60 000 boliger for ca. 1 600 forvaltningskunder. Halvparten av våre kunder er frittstående borettslag eller sameier, og alle kan bli kunde av Usbl.

Usbl har høy kundetilfredshet og vi leverer våre tjenester basert på konseptet «360 graders boligforvaltning med kunden i sentrum». Dette innebærer at vi har et fullverdig leveransespekter hvor du som kunde enkelt velger hvilke tjenester vi skal utføre for deg, og hvilke du vil håndtere selv eller av andre.

Med Usbl har du høy valgfrihet og forutsigbarhet i leveransene.


  • Spar tid og penger

    Den enkleste måten å spare både tid og penger på, er ved å ta gode avgjørelser på riktig tidspunkt. Med vår lange erfaring og brede kompetanse kan du stole på at vi hjelper deg å drifte borettslaget eller sameiet på best mulig måte.

  • Du kjøper erfaring og trygghet

    I 70 år har vi bygget og forvaltet boliger, og i dag bistår vi over 1 600 borettslag og sameier med økonomisk, teknisk og juridisk rådgivning.

  • Storkundefordeler Vi i Usbl har forhandlet frem storkundefordeler på vegne av alle våre borettslag og sameier. Storkundefordelene gir ditt borettslag eller sameie gunstige priser på en rekke tjenester.

Interessert?

Kontakt oss!