Hopp til hovedinnhold

Tunkvartalet

Tunveien 8, 1473 Lørenskog

Kvm 29 - 123

Tunkvartalet er et samarbeidsprosjekt mellom Usbl og Peab Eiendomsutvikling, og blir delt inn i flere salgstrinn. Leilighetene ligger i rolige og landlige omgivelser på Skårer Syd i Lørenskog kommune.

Hus C kommer for salg i mai

Hus C kommer for salg i mai

Flott plassert mellom vakkert natur- og kulturlandskap og det urbane livet i byen, ligger Skårer syd i Lørenskog kommune. På en av de aller fineste tomtene området har å by på bygger vi Tunkvartalet, og nå er et nytt salgstrinn klart for salg.

I bygg C venter 87 splitter nye, tidsriktige og lekre leiligheter på nye eiere. De lyse, luftige leilighetene varierer i størrelse fra 29 kvm til 123 kvm, og alle har store vindusflater og romslige uteplasser. Uansett alder, og om du flytter alene eller med familien, vil du finne en bolig som passer for deg her. 

Når du bor i Tunkvartalet har du alt av servicetilbud, shoppingmuligheter, barnehager og skoler rett i nærheten. Det er kort vei inn til hovedstaden, og marka ligger klar til å utforskes når du vil, sommer som vinter. Tar du kollektivtransport inn til Oslo eller Lillestrøm, er det fint å vite at busstoppet ligger i gangavstand hjemmefra. Direktebuss tar deg til byen på kort tid.

Det er fremdeles ledige leiligheter i hus A og B.

Forkjøpsrett for medlemmer i Usbl

Alle kan kjøpe bolig i Tunkvartalet, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Salgsstart planlegges i mai 2021.

For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Har du spørsmål om prosjektet, kontakt megler:

Bente Stubberud
Megler DNB Eiendom

Tlf.: 913 39 949
E-post: bente.stubberud@dnbeiendom.no

 

Julian Hahn
Megler DNB Eiendom

Tel.: 99 22 40 78
E-post: julian.hahn@dnbeiendom.no

Områdekart