Hopp til hovedinnhold

Tunkvartalet

Tunveien 8, 1473 Lørenskog

Pris 1 145 000 - 5 450 000

Kvm 27 - 122

Tunkvartalet er et samarbeidsprosjekt mellom Usbl og Peab Eiendomsutvikling, og blir delt inn i flere salgstrinn. Leilighetene ligger i rolige og landlige omgivelser på Skårer Syd i Lørenskog kommune.

Frem til 31. mai trenger kjøpere kun å betale 5 % forskudd av kjøpesummen!

Visning

Visninger etter avtale med megler. Av smittevernhensyn gjennomføres visningen individuelt. Kontakt megler for avtale om tidspunkt for oppmøte.

Mandag 3. mai kl. 15-18
Tirsdag 4. mai kl. 15-18
Torsdag 6. mai kl. 15-18
Søndag 9. mai kl. 12-14

Salgstrinn 3 kommer nå for salg

Flott plassert mellom vakkert natur- og kulturlandskap og det urbane livet i byen, ligger Skårer syd i Lørenskog kommune. På en av de aller fineste tomtene området har å by på bygger vi Tunkvartalet, og nå er et nytt salgstrinn klart for salg.

I trinn 3 venter 93 splitter nye, tidsriktige og lekre ett-, to-, tre- og fireroms leiligheter på nye eiere. De lyse, luftige leilighetene varierer i størrelse fra 27 kvm til 122 kvm BRA, og alle har store vindusflater og romslige uteplasser. Hver oppgang vil få egen takterrasse, til glede for beboerne i oppgangen. Har du egen bil kan du glede deg over at de fleste leilighetene får garasjeplass i oppvarmet privat anlegg, dette er inkludert i prisen. Uansett alder, og om du flytter alene eller med familien, vil du finne en bolig som passer for deg her.

Koselige og pene uteområder betyr mye for trivselen for både små og store. Beboerne i Tunkvartalet kan glede seg over de to flotte, møblerte tunene. Tun 1 og 2 innbyr til lek og sosialt samvær, her finner du alt fra grillplass og paviljong til lekeplass og treningsstativer.

Når du bor i Tunkvartalet har du alt av servicetilbud, shoppingmuligheter og kulturtilbud i nærheten. Det er kort vei inn til hovedstaden, og marka ligger klar til å utforskes når du vil, sommer som vinter. Tar du kollektivtransport inn til Oslo eller Lillestrøm, er det fint å vite at busstoppet ligger i gangavstand hjemmefra. Direktebuss tar deg til byen på kort tid.

Like over veien for Tunkvartalet ligger Benterud skole, i tillegg finnes flere barnehager samt videregående skoler i området. Tenk så deilig med kort vei på hektiske hverdager! Velg og vrak i tilbudet av fritidsaktiviteter i nærområdet, her er noe for enhver smak.

Det er fremdeles ledige leiligheter i hus A og B.

Forkjøpsrett for medlemmer i Usbl

Alle kan kjøpe bolig i Tunkvartalet trinn 3, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett er tirsdag 11. mai klokken 10.00.

Innen denne fristen må både medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til enten Julian Hahn eller Bente Stubberud.

Boliger som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer vil bli solgt etter loddtrekning dersom det er flere som har valgt samme bolig. 

For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Har du spørsmål om prosjektet, kontakt megler:

Bente Stubberud
Megler DNB Eiendom

Tlf.: 913 39 949
E-post: bente.stubberud@dnbeiendom.no

 

Julian Hahn
Megler DNB Eiendom

Tel.: 99 22 40 78
E-post: julian.hahn@dnbeiendom.no

Områdekart